Tyttömäinen mutta tympeä olo

on


Tiistait on aina jotenkin tympeitä. Silloin ei tapahdu mitään eikä mikään oikein jaksa innostaa. Tänään on just sellainen tiistai. Olin pakotettu lähtemään ostoksille työn merkeissä joten ajattelin samalla poiketa kurkkaamassa Nelliinan hehkuttaman Sisi Stockin. En löytänyt mitään. Kaikki kivat mallit olivat liian pieniä. Liike näytti muutenkin vähän tyhjältä, liekö kaikki parhaat raidattu päältä jo lauantaina. No siitä jatkoin sitten varsinaisille asioille eli ostamaan ompelulankaa ja vetoketjuja. Sain lähes kokonaisen päivän kulumaan kaupungilla muka ostamassa vain noita. No okei, pakko kai tunnustaa että poikkesin myös Anttilassa, Fidassa ja Pelastusarmeijan kirppiksellä. Shoppauskierroksesta huolimatta olo on tyhjä. Päivä on tympeän harmaa eikä mikään huvita. Silti työpöydällä odottelee kasa keskeneräisiä ompelutöitä joita varten sitä lankaa kävin ostamassa… *HUOKS* Voitasko sopia niin että vaikka kiellettäis lailla tympeät päivät ja että olis vaan kivoja ja tarmokkaita päiviä jollonka aurinko paistaa edes ihan pikkasen? Voitais!

Pahoittelen paskaa kuvanlaatua, tämä ihan harmaa ja pimeä tiistai ei anna armoa ja vessassa on paras valo tässä kämpässä…

Vaatteetkin oli ihan taviskamaa joka on jo nähty ennenkin
Neule – Lindex
Paljettipusero – omaa tuotantoa
Farkut – omaa tuotantoa
Even my clothes are rather ordinary stuff that you already have seen before
Cardi – Lindex

Sequin top – own production

Jeans – own productions


Mulla oli tänäaamuna tyttömäinen olo, siksi kikkurasaparot ja punaiset huulet. Huomaa tumman verenpunaiset kynnet (vampyrismi iski!) Kaulassa itse tehty hopeakoru.
This morning I had girly feeling, thats why I have curly pigtails and red lips. Notice also dark blood red nails (attacked by vampyrism!). Self made silver necklace.

ENGLISH SUMMARY
Tuesdays are always ordinary, boring and dull. I managed to spend almost whole day out trying to buy thread and zippers for my work. Could we agree that that dull tuesdays are illegal and every day is happy, perky and sun shines atleast little bit? Yes we could!
Sorry about the bad quality of photos. This gray and dark tuesday doesn’t give mercy. Toilet has the best light in this apartment…

8 Comments

  1. Romulus says:

    Tyttösaparot on kivat :).
    Miten sä voit tehdä itse farkut noin että niissä on nuo kulutuksetkin tuossa edessä?!
    Vähän olis siistiä jos vois tehdä itselle just lempparimallisia farkkuja erilaisilla farkkupesuilla.. erilaisilla taskuilla ja tikkauksilla.. Haaveilee hän.

  2. Rhia says:

    Romulus: sellainen taika-aine kuin klorite auttoi kulutusten alkuunsaamisessa. Siveltimellä vetelin kloritea sinne minkä halusin kuluneemmaksi kohdaksi. Pesu puuvillan ohjelmalla sitten käsittelyn perään. Riippuu farkun ja värjäyksen laadusta miten kauan pitää antaa vaikuttaa ja joutuuko käsittelyn uusimaan. Voimakkaasti värjätyt farkkukankaat ei välttämättä kamalasti edes vaalene. Nuo farkut on jo aika vanhat joten niissä on ihan aitoakin kulumaa jo aika reilusti.

  3. Thanks for stopping by my blog Rhia! Lovely pendant!
    Caroline

  4. Beautiful necklace!

  5. Rose says:

    Kaunis koru ja punainen huulipuna pukee sua tosi hyvin!

  6. Idhren says:

    Aww, harmi, ettei päiväsi ihan mennyt putkeen fiilisten osalta :< Eniveis, piti tulla sanomani, että osaat kyllä olla näyttävä ilmestys ^^ Tyttömäiset saparot määritellään ihan uudella tavalla tässä kontekstissa ^^

  7. Hieno se sun tekemä koru!

  8. Rhia says:

    Caroline: Thanks for visiting mine =)

    Couture Carrie: Thanks for stopping by =) necklace has also matching bracelet

    Rose:Kiitos =) joskus muinoin en tykännyt käyttää huulipunaa ollenkaan kun mun huulet on niin täyteläiset, huulipuna vaan tuntui korostavan niitä entisestään, mutta nykyään kyllä tykkään punaisesta, ja aina kun laitan tummanpunaista huuliin niin ihmiset kaupungilla kääntyy katsomaan =D

    Idhren: no aina ei voi voittaa =) se on tää ankea sää joka tekee tympeän olon, mutta huulipuna ja saparot piristää *virn* meinaan jatkaa saparo-linjalla vielä jonkin aikaa!

    Freelancer: Kiitos, siinä riipuksessa olen käyttänyt mallina yhtä vanhaa nappia josta tein muotin askartelusaveen ja sitten siihen muotiin tein tuon hopeariipuksen, settiin kuuluu myös rannekoru.

Comments are closed.