Sateenkaaren väreissä / Rainbow colours

on

Tampereella kun on kaikkea hyvää kaksin kappalein (lätkäjoukkueista ja automuseoista lähtien) niin täällä marssitaan tasa-arvonkin puolesta kaksin verroin. Siksipä meikäläinenkin sonnustautui tänään sateenkaaren värein ja lähti mukulakiville talsimaan Pride-kulkueeseen nro 2. Keli suosi juuri passelisti kulkueen ajan. Sade alkoi juuri kun pääsimme kaupungista takaisin kotiin. Tässä siis päivän asu ja nasu. En omista mitään sateenkaaren väristä, joten se homma oli hoidettava muilla keinoin.

inenglish

In Tampere all the good stuff comes in pairs (starting from hockey teams and car museums), so we even march for the equality double the amount. That’s why I got rainbow colours on and went to town for a march. It was the Pride march vol 2. Weather was perfect just during the march. Rain started as soon as we got back home from town. Here’s my today’s ensemble. I don’t own anything rainbow coloured, so I had to take care of that in other ways.

tp2015_1

En ole krepannut hiuksia vuosiin. Hyvät kasarivibat kyllä. /
I haven’t crimped my hair for years. Nice eighties vibes.

tp2015_2

Raitapaita & aurinkovarjo – kirppis
Hame – itse tehty
Kengät – Clarks, Englanti
Patellavyö – Inka, tehtaanmyymälä

Top & parasol – thrifted
Skirt – made by me
Shoes – Clarks, England
Belt – Inka, factory shop

tp2015_3

Sateenkaarihuulet / Rainbow lips