Kaikenlaista kivaa / All sorts of fun

Viikonloppu tuo tullessaan varsin paljon tekemistä. Tässä parhaat vinkit:

La 23.5 Siivouspäivä
Koko Suomi on kirpputori! Tsekkaa myyntipaikat Siivouspäivän uudistuneesta yhteisrahoitetusta verkkopalvelusta. Allekirjoittanutkin myy tarpeetonta tavaraa pihakirppiksellä klo 11-14, Tamppikuja 4:ssä.

La 23.5 Shadow Seamstress Ensi-ilta
Fintage ry:n ensimmäinen elokuvatuotanto saa ensi-iltansa Museokeskus Vapriikissa. Yhdistyksen jäsenille näytös klo 17.00 ja kaksi myöhempää näytöstä avoinna yleisölle klo 22.15 ja 23.00. Allekirjoittanutkin siellä pasteeraa leffassa 30-lukuisena rahaporhona. En ole vielä nähnyt leffasta edes klippejä joten on itsellekin täysi yllätys mitä tuleman pitää.

La 23.5 Museoiden yö
Tampereen museoiden yö on täynnä kaikkea jännittävää, kuten tuo edellä mainittu lyhytelokuvan ensi-ilta Vapriikissa. Voit pistäytyä myös höyrykonemuseossa kuuntelemassa höyrykonemusiikkia tai taiteilla katutaidetta Väinö Linnan aukiolla. Yhdellä lipulla kaikkiin museoihin!

La 23.5 Sinsational Spring Awakening
Helsingissä Ravintolalaiva Wäiskissä keväistä burleskia. Päätähtenä Ameriikan ihmemaasta Kitten de Ville. Lippuja saa vielä.

Itse aioin alunperin olla Helsingissä katsomassa pyöriviä tasseleita, mutta jouduin muuttamaan suunnitelmiani. Joten aamupäivästä olen myymässä romppeitani, alkuillasta käyn katsomassa lyhärin jossa olen itse sivuosassa ja loppuillan aion ruotia kisakatsomossa Euroviisujen tasoa. Sunnuntaina sitten huilitaan kotisohvalla.

inenglish

Weekend brings lots of things to do. Here’s the best tips:

Sat 23.5 Cleaning day
Whole of Finland is a flea market! You can find the flea market-spots near you on the new and improved Siivouspäivä online servce. I will be selling my stuff at yard sales between 11-14, in Tamppikuja 4.

Sat 23.5 Shadow Seamstress film Premier
Fintage Association’s first film production is premiered in Vapriikki. Members get their own showing at 17.00 and later showings are free for everyone to join at 22.15 and 23.00. I am also featured in the film as a 30’s rich bitch. I haven’t seen even any clips of it, so it will be somewhat a surprise.

Sat 23.5 Night of the museums
Night of the museums in Tampere is filled with exciting stuff. Like that film premier I mentioned earlier. You can also visit steam engine museum for steam engine music or create your own street art in Väinö Linnan Aukio. One ticket to all museums!

Sat 23.5 Sinsational Spring Awakening
Burlesque spring galore in Helsinki, Restaurant boat Wäiski. Starring Kitten de Ville from USA. Tickets still available.

Originally I was going to be in Helsinki to watch some twirling tassels, but I had to cancel that plan. So instead of that I will be selling my junk in the morning, early evening I’m going to watch the short movie where I will be featured myself. Later in the evening I will be cheering the Eurovision song contest with my friends.

siivouspaiva_logo_vaaka

Pic by Siivouspäivä

MV5BMjEyOTYxMTAxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTc2ODExNDE

Photo by Saara Salmi

11182660_10205609876619369_4332931181358341723_o

2 Comments

  1. No jopas, tuo elokuvahommeli vaikuttaa hyvin kiinnostavalta. Laita jotain kuvaa tännekin sitten. Olen hyvin kiinnostunut näkemään minkänäköinen se rahakas 30-luvun naisimmeinen on:)

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Mulla ei ole mitään stillejä itse leffasta mutta itse leffa tulee varmaankin myöhemmin tänä vuonna nettiin katsottavaksi. Vuorosanoja mulla ei leffassa ole, mutta tunnistettavissa olen kyllä.

Comments are closed.