Muoti vaati uuden uhrinsa!

on

*** EDIT — Mintulla on maanantai-arvonta. Menkää osallistumaan hus hus! ***

Kuten edellisen postauksen yhteydessä jo arvelin, totaalinen repsahdus ei ollut kaukana. Lauantaina tapahtui se pelkäämäni asia. Muoti-ilmiö vaati jälleen uuden uhrin, minut.

Olimme menossa lauantai-iltana isännän kanssa elokuviin ja sen jälkeen lasilliselle johonkin kivaan paikkaan. En ole kamalasti shoppaillut parin kuukauden sisällä, joten halusin ostaa jotain uutta illaksi. Raahasinkin isännän Veskaan vaate-ostoksille. Ette varmaankaan ylläty kun kerron että violetti oli se väri joka kummasti veti puoleensa. Sovitin kahta violettia toppia joista toinen lähti kotiin. Ostin myös Halpa-Hallista kahdet kuviolliset sukkahousut jotka olivat yllättävän edulliset siihen nähden mitä kuviolliset sukkikset yleensä maksavat. Isäntä sai uudet farkut ja kalsarit =) Samalla reisulla kävimme ihailemassa söpösiä pikkurottia Lemmikkijutussa.

Iltaa varten valmistautuessa yllätyksekseni muistin omistavani violetteja koruja. Hopeinen riipus violetilla kivellä löytyi jostakin helsinkiläisestä antiikkiliikkeestä (nimi on kadonnut mielestäni) parisen vuotta sitten. Väri ei ollut ihan mieleiseni, mutta riipus oli muuten niin ihana ette se oli saatava, vaikka hintaakin oli suolaiset 97€. Violetti on alkanut hivuttaa itseään tietoisuuteeni siis jo paljon aikaisemmin! Salaliitto sanon minä! Myöhemmin tein riipukseen sopivan hopeaketjun vaijeritekniikalla ja samanvärisistä kristalleista ja hopeasta korvakorut. Löysin myös hopeisen tekemäni perhosriipuksen jossa jotakin vaaleanvioletteja kiviä. Päädyin kuitenkin antiikkiriipukseen.


Rhia poseeraa, isäntä kuvaa…/ Rhia posing , bf taking photo
Pahoittelen huonoa kuvanlaatua /Sorry about bad quality
Toppi / Top – KappAhl
Hame – itse tehty / Skirt – selfmade
Sukkikset / Tights – DaNa (Halpa-Halli)
Kengät / Shoes – Marco Tozzi

Antiikki-riipus alunperin Venäjältä, itsetehty hopeinen vaijeriketju
Kristalli-hopea korvikset – itse tehty
Antique-pendant originally from Russia,
selfmade sterling silver chain
Chrystal and silver earrings – selfmade

Tämän kertaisesta viikonlopunvietosta hylätty perhosriipus
vaaleanliloin kivin – itse tehty.
Self made butterfly pendant that
wasn’t chosen for this outfit.

Leffa alkoi yhdeksältä. Olimme näppärästi varanneet, maksaneet ja tulostaneet netistä lippumme etukäteen. Ihana tekniikka! Miten helppoa, ilman jonotusta tai tuntia ennen leffan alkua teatterille raahautumista. Kävelimme autosta suoraan leffasaliin lippuinemme. Hehkutettu ja mainostettu Max Payne oli ihan mukiinmenevä toimintapätkä. Joskin ollakseen toimintaleffa siinä oli harvinaisen vähän toimintaa. Muutamat scenet oli napattu suoraan pelistä. Jos niin selkeästi haluttiin korostaa alkuperäistä ajatusta niin ehkä pelimäistä teemaa olisi voinut käyttää enemmänkin. Toisaalta taas, moniko pelin pohjalta tehty leffa oikeasti on toiminut itsenäisenä elokuvana? Street Fighter? Wing Commander? Mortal Combat? Mario Bros? Ei, ei, ei ja ei. Onnistuneimpia ovat ehkä Tomb Raiderit ja vasta nähty Max Payne. Sitäpaitsi Mark Wahlberg on aika hot!

Mitä mieltä olit Max Payne-leffasta? Tai jos et ole nähnyt sitä, mikä pelistä tehty leffa mielestäsi toimii parhaiten?

ENGLISH SUMMARY
I knew it was coming. Saturday my bf promised to take me to movies and I wanted to buy something nice for the occasion. We went shopping together and I suppose it’s not surprise that I bought purple top. I also bought two pairs of lacepattern tights. Boyfriend bought jeans.

When I was getting ready for the evening I remembered that I actually have purple jewelry. Antique pendant that I bought from antique shop in Helsinki, and earrings that I made to match the pendant. I also made chain for pendant from sterling silver. I also wound butterfly pendant I made, but that wasn’t chosen for this outfit.

Isn’t technology wonderfull. We reserved, payed and printed our movie tickets in advance online. We didn’t have to queue in theater. We just walked straight from parking hall to the movie theater with our online tickets. Max Payne was pretty ok action movie, except that for action movie there wasn’t that much of an action. On the other hand, how many movies made from games actually work that well? Street Fighter? Wing Commander? Mortal Combat? Mario Bros? No, no, no and no! Best ones are probably Tomb Raider and Max Payne. And btw, Mark Wahlberg is rather hot!

What did you think about Max Payne movie? Or if you haven’t seen it, what movie made from game works the best?

8 Comments

  1. Idhren says:

    Vautsi, ootpa hyvä käsistäs kun tuollaisia osaat luoda ^^

    Max Payne kiinnostaa ainakin täällä, joskin vähän tosin on pistänyt epäilyttämään suorastaan haukkuvat arvostelut. Kaipa tuo kuitenkin tulee silti ennenpitkää nähtyä. Kah, Mortal Kombat oli kyllä hupaisa leffa, eikä vähimmiten siksi, että Chrisu Lambert näytteli vanhaa… mikälienikään ukkelia :D Oon vähän tynnyrissä kasvanut, en ole edes nähnyt Highlandereita kokonaan, olen vain lukenut hillittömiä kuvauksia niiden juonen tajunnan suoraan kallon läpi ihan tuntemattomiin sfääreihin räjäyttävistä käänteistä ;o

  2. Romulus says:

    Tosi nättejä koruja! Antiikkiriipus oli kyllä löytö. Tuosta perhosriipuksesta tykkään eniten, se on jännästi samalla iso koru ja hento.

    Lefua en ole nähnyt mutta Mark Wahlberg on tosiaan hottista katseltavaa ;)

  3. Pape says:

    Sullahan taipuu hopea käsissä vaikka mihin :)

  4. Rhia says:

    idhren: onhan noita tullu useampi vuosi jo värkättyä erilaisia, niitä löytyy lisää tuolta korut-aiheen alta. Mua ei yleensä kamalasti noi leffa-arvostelut hetkauta suuntaan tai toiseen, jos joku kiinnostaa niin en anna muiden mielipiteiden määrätä =) Highlanderit on kyllä legendaarisia, pitäisi varmaan kattoa uudestaan taas kun ne tuolta isännän dvd-kokoelmista löytyy…

    romulus: kiitos, itekin tykkään siitä perhosesta vaikka mietin pitkään että tuliko liian iso kun se on niin hentoista lankaa, mutta ei sitä enää pienentääkään voinu =) mutta mun ylivoimainen suosikkini on silti sudenkorentoriipus joka löytyy tuolta koru-osastolta vanhemmista postauksista.

    pape: täytyy yrittää jotain uutta aina keksiä =) nyt en ole oikeastaan vuoteen tehnyt juuri mitään hopeakoruja, pitäisi taas vähän ryhdistäytyä, materiaalia kyllä on pakki täynnä

  5. Pauni says:

    Pakko sanoa että violetti näyttää hyvältä sun päällä… =) Ja toi perhoskoru… niin ihana!

  6. Mao Mao says:

    Kauniita koruja olet tehnyt. Nam. Katselin niitä aiemminkin tekemiäsi. Täällä meillä päin on ollut käsityökeskuksessa koruntekokursseja. Ensimmäisellä kävin vuosi sitten ja sen jälkeen muutamalla muullakin.

    En ole nähnyt ko. elokuvaa jo jotenkin muutenkin sillä rintamalla pitelee hiljaista. Lara Croftit olen katsonut. Toiminnasta kyllä tykkään, mutta syksyn lapsenvahtikiintiöstä on jäljellä yksi ilta ja se on varattu Bondia varten.

  7. Rhia says:

    pauni: no kiitos, ehkäpä tästä lähtien katson sitäkin väriä eri silmin =)

    mao mao: korujen tekeminen on niin kivaa =) pientä näpertämistä… se lapsenvahti-ilta pitää sitten varata siihen Bondiin =) meiltä taitaa se jäädä väliin kun isäntä ei yhtään niistä tykkää, vaikka se englantilainen onkin *virn*

  8. Anonyymi says:

    heh, asun taalla rapakon takana,ja sattumalta he kuvasivat pari paivaa talomme edessa muutamaa kohtausta tuota leffaa varten. Alyttomasti tyoporukkaa, ja enimmakseen vain asetellaan valoja yms. paikalleen.

Comments are closed.