Kiireinen Maaliskuu / Busy March

Oho, katsokaas! Olen unhoittanut Instagramin kuukausi-inventaarion. No ei vähä mitään, pistämme sen eetteriin ihan samointein. Ei ihmekään että unohdin koska maaliskuu näyttää olleen kovin hiljainen kuvien suhteen. Sen sijaan muilla rintamilla ollut niin paljon tekemistä ettei ole ehtinyt kuvailla. Olen ommellut ja ideoinut aivan hulluna erinäisiä esiintymisasuja sun muita pukujuttuja. Kuorojuttuja on harrastettu aivan urakalla koska oli se keikka-hommeli. Ja kuoromme koko on kasvanut tässä niin että uutta treenipaikkaa etsitään. Pääkirjaston musiikkihuoneet ovat nyt auttamatta liian pieniä jo alun toistakymmentä vakituisesti treenaavaa kuorolaista (kun aloitin niin vakituisesti treenaavia oli ehkä noin 5) käsittävälle kuorollemme. Eli jos tiedät erittäin edullisen tai peräti ilmaisen treenipaikan jonne mahtuu noin parisenkymmentä laulajaa jollottamaan niin vinkkaa toki.  Ja sitten vielä burleskihommia, perjantaina on uuden burleskinumeron ensi-ilta Turussa. Tervetuloa siis Hylättyyn huvipuistoon Kårenille sanomaan vaikka moi. Tämmöstä siis tällä kertaa. Huhtikuussa toivottavasti ehdin taas bloggaamaankin kunnolla.

inenglish

Oopsie daisy! I have forgotten to make my monthly Instagram inventory. Well, don’t you worry, I will post it on this very minute. No wonder I forgot it, there doesn’t seem to be much to look at. I have been busy doing other stuff I have completely ignoring my Instagram. I’ve been sewing and designing like mad my performance outfits and other costumes. I’ve done loads of choir singing due to the gig we had. And the choir has grown so much that we need to find bigger place for the rehearsals. The small music room in the main library is officially now way too small for us. There’s about 15 active members in the choir (compared to the about 5 when I started). So if you happen to know cheap or even free of charge place big enough for about 20 singers, please feel free to tip ups. And last but not least some burlesque stuff. This Friday we have a premier of a new number in Turku, so if you happen to be there in Kåren, come and say hi. That’s all folks. In April I hopefully have a bit more time to do some blogging too.

instamarch15

MAALISKUU
1. Kirppislöydökset / 2. Vähän evästä Daddy’s Dinerissa
3. Rekvisiittaa steampunkasuun / 4. Kuorolaulutunnelmissa

MARCH
1. Thrift finds / 2. Some food at Daddy’s Diner
3. Props for steampunk outfit / 4. Choir singing outfit

5 Comments

  1. Ohhoh, tuossapa sulla onkin ihan erilainen kampaus:)

  2. Sanna says:

    Tuo sun uniformu on upea! Kertakaikkiaan! Mulla olis sininen vastaava, mutta se ei oo noin hieno :)

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – On juu, vähän kuohkeampi kuin normaalisti ;)

      Sanna – Juu muistan että sullakin on uniformu, sähän muistaakseni teit siihen oikein ne autenttiset saumatkin ja sen etuläpän mikä siinä alkuperäisessäkin on. Oon jotain kuvia muistaakseni siitä nähnytkin ja minusta sekin oli oikein onnistunut. Tässä mun versiossa ei ole niitä leikkauksia eikä sitä läppää, ja pääntiekin on vähän pieni suhteessa alkuperäiseen malliin. Mut näillä mennään ja hyvin toimii :D

  3. Sanna says:

    Mä tein ne oikeaoppiset saumat ja läpän vuosia aikaisemmin punaiseen univormuun, mutta se jäi mulle isoksi, kun rupesin urheilemaan. Tein sen sinisen 2012 vuoden lopulla Lontoon Star Trek tapahtumaan, siinä ei ole niitä saumoja etumuksessa, eikä läppää, mutta kaulus on oikeaoppinen :P Se piti tehdä niin lyhyellä varoitusajalla, että piti jostain oikaista.

  4. Hehkuvainen says:

    Kyl on komee frisyyri :D.
    Harmi etten tiedä mitään treenipaikaksi sopivaa vapaata tilaa. Meidän talossa ei ole edes sellaista kerhohuonetta, jollaisia joissain taloyhtiöissä on, eli sitäkään ei voi tarjota.

    Hei vieläkö ehtii tsempata burleskiesitykseen? No ehtii tai ei, täältä tulee kovasti tsemppiä :).

Comments are closed.