Vapriikki-vintage

Vapriikki on taas vintagen täyteinen tulevana viikonloppuna. Tämän vuoden tapahtumassa on teemana 60-luku. Museossa on musiikkia, opastettuja kierroksia näyttelyihin sekä muuta toimintaa kuten luentoja ja työpajoja. Museon pääsymaksulla pääset kokemaan ne kaikki. Pelkkään myyntitapahtumaan sisäänpääsy on ilmainen. Allekirjoittaneen löydät tuttuun tapaan Evil Dressmakerin ja Cherise Designin yhteisestä myyntipöydästä. Sunnuntaina olen juontamassa  60-lukuteemaisen pukunäytöksen. Tänä vuonna yritän tyhjentää vintagevaatteideni varastoa joten pöydässäni on tarjolla erittäin edullisia vintagevaatteita ja asusteita. Tervetuloa tekemään löytöjä toki myös repro-tuotteiden osalta. Myyntipöydässäni käy maksuvälineenä sekä käteinen että yleisimmät maksukortit. Siellä nähdään!

inenglish

Vapriikki Museum center is going to be filled with vintage again this upcoming weekend. This year the theme is 60’s. There will be music, guided tours to exhibitions and other activities like lectures and workshops. You get that all with just the price of museum entrance fee. Vintage fair is free entry. You find me, as usual, at Evil Dressmaker and Cherise Design table. On Sunday I will be hosting 60’s themed fashion show. This year I am trying to get rid of my vintage stash, so there will be very cheap vintage clothes and accessories available. And of course you are welcome to do shopping at my reproduction section too. I will be accepting both cash and most common payment cards. See you there!

10865922_10152669633958129_1260517780891712384_o

selling1

Tämä Downton Abbey-tyylinen kokonaisuus yhteensä 17 €
Samettitakki, irtomiehusta, villasekoite-hame. /
This Downton Abbey-style ensemble total 17 €
Velvet jacket, separate bodice, wool mix skirt.

selling2

Tämä setti yhteensä 7 €
60-luvun neuletoppi, 70-luvun vekkihame. /
This set total 7 €
60’s knit top, 70’s pleat skirt.

selling3

70-luku goes 1910-luku, yhteensä 15 €
70-luvun silkkipusero, Marimekon tikkihame. /
70’s goes 1910’s, total 15 €
70’s silk blouse, Marimekko padded skirt.

selling4

Tämä asu yhteensä 7 €
80-luvun lurextoppi, 80-luvun vekkihame. /
This outfit total 7 €
80’s lurex top, 80’s pleat skirt.

selling5

Ja sitten tämä josta en ole edes varma haluanko myydä tätä, joten hintaakaan
ei vielä ole. 
60-luku tekee Titanicit, silkkinen cocktailmekko. /
And then there is this, I don’t even know if I want to sell this, so there
is no price. 
60’s goes Titanic, silk cocktail dress.

9 Comments

 1. Hinnat ei ainakaan ole pahat, kun koko asun saa sillä hinnalla:) En ollut ensin uskoa silmiäni. Tuo 80-luvun lurex-asu on semmoinen, että voisi olla nykyäänkin kaupassa. Sopisi siis sillekin, joka ei vintagesta välitä. Tikkihame olisi mainio näin pakkasilla. En ole tiennytkään, että Marimekko on tuollaisiakin tehnyt. Ja siihen yhdistetty pusero on todella kaunis.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Nää on semmosia vaatteita joista olen yrittänyt päästä eroon useamman vuoden erinäisissä tapahtumissa. Nyt suurin osa vaatteista on max vitosen ja asusteet max 3€. Muutamia yksittäisiä vaatekappaleita on hieman kalliimpia, mutta nekin silti erittäin edullisia. Ja nämä on osaksi semmoisia jotka ei mahdu mulle itselle, eli ovat tosiaan turhaan nurkissa pyörimässä kun en voi niitä itse käyttää. Tikkihameesta ja silkkipuserosta en luopuisikaan jos mahtuisivat päälle. En minäkään tiennyt että Marimekko on tuollaisiakin tehnyt.

 2. Oi, oi kun sitä ollaan täällä kaukana… Olis tosi mielenkiintoista päästä katselemaan.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Näitä tapahtumia järjestetään säännöllisesti. Seuraava on varmaankin Tallipihalla kesäkuussa, arvelisin, mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa. Eli kun tapahtuma on tiedossa hyvissä ajoin, voi alkaa suunnittelemaan pientä lomareisua ;) Tallipihan tapahtumassa on ollut mukana myös vanhoja autoja ja Etulinjan porukkaa jotka harrastavat toisen maailmansodan elävöittämistä Suomen näkökulmasta, ehkä se puoliso myös innostuisi semmoisesta?

 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta ainakin:)

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Mielenkiintoista ja hauskaa :D

 4. Tinde says:

  Monet kerrat olen minäkin näistä VapriikkiVintageista ja Tallipihan tapahtumista kateellisena tutkinut kuvia ja kuvailuja useammastakin blogista ja harmitellut sitä, ettei etäisyyden vuoksi oikein ole mahdollisuutta noin vain pistäytyä katsomassa. Kesäaikaan toki voisi olla matalampi kynnys lähteä ajelemaan pari sataa kilometriä suuntaansa vain huvin vuoksi.

  Ilmoittelethan tulevista tapahtumista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta ehtii varautua reissuun.

  Sinuna vielä harkitsisin tuon viimeisen coctailmekon säilyttämistä, mikäli se suinkin on oikeaa kokoa. Siinä on jotakin todella eleetöntä hienostuneisuutta. Tyylikästä, mutta ei liian koreilevaa, joten voisin kuvitella sen soveltuvan useamman tyyppisiin ja tasoisiin tilanteisiin. Upea ilmestys, mutta ei niin prameileva, että sen kanssa olisi ylipukeutunut tai tarvitsisi miettiä näyttääkö huutomerkiltä. Ei ole valitettavasti “minun väriseni” joten ei kannata ryhtyä kauppoja hieromaan :)

 5. Coco says:

  How did the sale go? I’m sure nothing was left! The last dress is especially beautiful!
  Baci,
  Coco et La vie en rose – Valeria Arizzi

  1. Rhia says:

   Tinde – Yritän muistaa muistuttaa! Mutta näistä Vapriikin ja Tallipihan tapahtumista löytyy parhaiten tietoa Fintage ry:n FB-sivulta johon päivitetään tietoja ahkerammalla tahdilla. Sieltä mitä luultavammin löytyy Suvi-vintagenkin päivämäärät heti kun ne on julkaistu. Siellä myös usein löytyy ilmoituksia muistakin Suomen vintage-tapahtumista, ei pelkästään näistä joissa Fintage ry on ollut mukana järjestämässä.

   Päätin sittenkin olla myymättä tuota viimeistä pukua koska siitä tulee mulle niin selvät 1910-luvun fiilikset. Aion tehdä siitä muutamilla muutoksilla Titanic-henkisen pitkän puvun. Kaikkea muuta kyllä sitten myinkin. :D

   Coco – I didn’t sell everything, but it went pretty good. I was able to get rid of a bag-load of garments that were useless for me. Which is really good. My this year’s plan is to clear up space and get rid off stuff I don’t need.

Comments are closed.