Kuningattaria ja muotia

Olenkohan yli-innokas bloggaaja? No eniveis, siinähän kävi just niinkuin arvelinkin. Jeffrey voitti Project runwayn. Jotenkin se mallisto oli aika jännä. Toisaalta en pitänyt siitä ollenkaan, ja taas toisaalta siinä oli kyllä aika jännittäviä ideoita. Eniten pidin Ulin mallistosta ja Michael tuotti aikamoisen pettymyksen.

Michaelin mallisto: en pitänyt oikein mistään.
Jeffreyn mallisto: eniten pidin vihreäraidallisesta mekosta ja toisesta raidallisesta mekosta.

Ulin mallisto: suosikkini olivat poolokauluksinen toppi/hame ja hiekan värinen v-pääntiemekko.

Lauran mallisto: en löytänyt montaakaan kuvaa, mutta tässä lienee suosikkini.

Illalla aikaa kuluttaakseni ryhdyin taas lempiharrastukseeni eli kuvaamaan itseäni erilaisissa asusteissa. Varmaan narsistin vikaa, mutta se vaan on niin hemmetin hauskaa =) Tällä kertaa päätin toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmani viktoriaanisesta kuningattaresta. Kampaus oli jo valmiiksi suht sopiva, meikkiin hieman korjailua puuterilla ja poskipunalla. Sopiva jakku löytyi valmiina omasta kaapista. (Tuunasin kirpputorilta löydetystä vanhasta aamutakista vuosia sitten edustuskelpoisen jakun pliseeratulla sifongilla ja vähän mallia muuttamalla.) Pitsinpaloja pyörii nurkissa, samoin solkia ja rintakoruja. Sopivantyyliset korvikset olin tehnyt pari vuotta sitten hopea-kurssilla. Kaiken huipuksi pari näyttävää hiuspinniä ja muhkea tiara. Kootaan yhteen pinneillä ja hakaneuloilla. Sitten patsastelua ikkunan ääressä kameran kanssa ja sihtailua kääntyvän näyttöruudun kera. Valitettavasti hiuspinnit eivät näy kuvassa kun ovat takaraivolla.

Ja sitten kello onkin jo niin paljon että en ehdi enää kauppaan. Nyt ketuttaa, ei pitäisi alkaa kikkailemaan liikaa tän kompuutterin kanssa…. =/

Queen Rhiannon – omakuva

One Comment

  1. Ainur says:

    Ihan tosi Lauran mallistossa ei ollu oikein mitään hyvää, ja paras voitti! Jeffreyn malliston voisin ottaa kokonaan itelleni.

    ps.ihania kuvia tosta Cate-Elisabethista <3

Comments are closed.