Ahdistuksesta shoppailuun

on


Ahdistavaksi epäilty ja järkytyksellä odotettu perjantai muuttuikin kertakaikkisen loistavaksi päiväksi. Sanotaan vaikka niin että virastojen paskantärkeät pikkuvirkamiehet ne tykkää juoksuttaa tavallista ihmistä varmaan ihan vaan kiusaa tehdäkseen. On se kumma että kun kiltisti kertoo miten asiat on niin kuukauden päästä tullaan kyselemään että annatko selvityksen tästä asiasta. Johan mä reilu kuukausi sitten annoin, eikö mene kaaliin? Et
tä kiitos kun pilasitte torstai-iltani moisilla sydämentykytyksillä. Oliko liian vaikeaa kirjata ne asiat ylös jo ekalla kerralla, kysyn vaan? Pelkäsin joutuvani jonnekin minne en oikeasti halua, mutta asia kääntyikin aivan päälaelleen ja sain siirrettyä loistavan mahdollisuuden eteenpäin toiselle tehokkaalle neitokaiselle.

Päivän ostokset: TUONVÄRISTÄ röyhelötoppia
mulla ei vielä ollut =D

Shopping of the day: THAT COLOURED top
I didn’t have yet =D

Isällä oli tapana sanoa että kyllä asiat lutviutuu. Niin ne näyttää tosiaan tekevän kun jaksaa uskoa oikeuden voittoon. Luultavasti jälkeenpäin alan katua ja miettiä että heitinkö mahtavan tilaisuuden menemään, mutta mitäpä siitä, se on sen ajan murhe. Nyt juhlitaan! Kaiken tämän hermojenkiristelyn jälkeen hemmottelin itseäni shoppauskierroksella. Vaikka olin tehnyt mielessäni hiljaisen lupauksen (=mental note) olla osteskelematta mitään niin mokomat typerät lupaukset unohtuivat sen siliän tien kun näin Lindexin tangossa roikkuvan puseron. Ja vielä -40%! Pakko sovittaa, joo tää lähtee kotiin. Jaa mikä lupaus? En mä mitään ole luvannut… Seuraavan kerran kun joku bongaa mut kaupungilla kävelemässä sisään johonkin liikkeeseen niin voisiko ystävällisesti kiskoa mut vaikka tukasta takaisin kadulle ja kyyditä mut suoraa päätä Hourulaan. Tää täti tekee kohta konkurssin ja veikkaan että ylöspito Pitkäniemessä on halvempaa kuin shoppailu.

Kuvattu Pitkäniemen mielisairaalan
tyhjässä sairaalarakennuksessa maaliskuussa 2008.
Photographed in empty building at
Pitkäniemi Mental Asylum, March 2008.

Joo, eli Lindeksiltä tarttui mukaan tommonen ihana pussihihainen röyhelökauluspusero. Mullahan ei samantapaisia ole vasta kuin valkosena, mustana, pilkullisena, harmaana, kermanvärisenä, paljetillisena, isokukallisena, pienikukallisena ja pitsisomisteisena. Löysin myös tommosen ladyfit-teepparin joka tuunataan mahdollisesti rusetein ja pitsein. Ja että rinsessa-olo olisi täydellinen niin Suomalaisesta sujahti kassiin (maksoin kyllä kassalla) Prinsessat-kirja jossa luvataan paljastaa kuninkaallisten suosikki-baarit ja -vaatemerkit. Loput ostoksista olikin sitten täysin työ-orientoituneita: koneenneuloja, samettinauhoja ja puuvillavinokanttia.

Päivän opetus on että elämä voi yllättää kun sitä vähiten odottaa =) Mukavaa viikonloppua kaikille!

ENGLISH SUMMARY
In the morning I had big doubts about this day. But after all it turned out to be really nice. I had troubles with byrocrats and was certain that I’m doomed. Everything went well and after that agonizing morning I decided to reward myseld with shopping spree. I found lovely shirt from Lindex and just couldn’t leave it there. I only have this type of tops in white, black, polka dot, gray, cream, sequined, with big flowers, with small flowers and with lace. So despite of my mental note I had to take this home, you can never have enough romantic tops. I also found basic ladyfit t-shirt that will be pimped with ribbons and lace (or something like that). And to make princess-feeling perfect, I got this Princess-book. It should give tips of royals favourite brands and restaurants. Other shoppings were purely work-related: machine needles, cotton biascut ribbon and velvet ribbons.

Lesson of the day is that life can surprise you when you least expect =) Lovely weekend for everyone!