Huulista


Osuin tänään aikaa kuluttaessani mourunta-blogiin ja törmäsin huulikiilto-arvontaan. Tietenkin siihen piti osallistua, joskin osallistujien järjettömän määrän nähtyäni olen varma että Onnetar skippaa minut kuten yleensäkin. Moumou kyseli minkä värisestä huulikiillosta ihmiset pitävät. En ole oikein koskaan ollut mikään hirveän innostunut huulikii
lto-ihminen, kun jotenkin en ole pitänyt kiiltojen tahmaisesta koostumuksesta ihollani. Sain kuitenkin pari vuotta sitten amerikkalaiselta kirjeenvaihtoystävältäni lahjaksi Cargon kaksivärisen Bora Bora-huulikiillon ja nyt olen koukussa siihen. Erityisesti pidän juuri Cargon kiillosta koska tuossa tietyssä värissä ei ole kimallusta. Hauskassa peltirasiassa on kaksi sävyä joista vaaleampi on helmiäinen, tummempi joka siis suosikkini on kimalteeton. Valitettavasti Cargoa ei Suomessa myydä.Huulikiillot ovat valloittaneet erityisesti nuorten naisten sydämet. Ne ovat kevyitä, eivätkä näytä huulissa niin maalatuille kuin voimakkaat, paksut punat. Tosin ne kuluvat huulista myös pois nopeammin kuin saat kahvikupillisen juotua. Ja kuluvat juuri siksi että juot sen kahvikupillisen. Huulikiiltohuulilla ei saisi tehdä mitään. Täytyisi vaan pitää huulet söpösti hieman törröllään ja olla liikuttamatta niitä ettei meikki suttaannu. Mun ongelmana on että joidenkin merkkien (esim Maybelline) kiillot valuvat huulten juonteita pitkin huulien ulkopuolelle tai kuivattavat huulia ikävästi. Cargossa kuitenkin tuntuu olevan juuri sopiva koostumus meikäläisen vaativille pusuhuulille.

Olen kuullut että jotkut ovat niin koukussa huulikiiltoihin että keräilevät niitä. Esim Lancomen Juicy Tubes kuuluu olevan tällainen koukuttaja. Keskustelupalstoilla vertaillaan kokemuksia ja keskustellaan siitä koska seuraava uusi värisävy tulee kauppoihin. Joku kertoi ostaneensa kaikki sävyt. Ne joita ei Suomesta saa, tilataan ulkomailta, tuodaan reissuista tuliaisina tai swäpätään meikkiswäpeissä ulkomaalaisilta jäseniltä.
Perustetaankohan huulikiilto-addikteille joskus oma tukiryhmä? ” Hei mä olen Rhia ja mä olen nyt ollut ilman huulikiiltoja viikon…Onneksi moinen addiktio ei vaaranna muuta kuin henkilön rahapussin sisällön.

ENGLISH SUMMARY:
I happend to bump into moumou’s blog and found lip gloss lottery from her recent post. I wasn’t very interested in lip glosses before. I just found the texture too sticky on my skin. Then some years back I got Cargo lip gloss as a present from my american email-pal. And now I’m addicted to that. I like it because it doesnt have any kind of sparkling or glittering bits on it. Just pure dark wine colour. Unfortunately they dont sell Cargo in Finland.

Glosses have found their way especially into young womens hearts. They are sheer and not so paint-looking and heavy like ordinary lipsticks. Although they wear off very easily, even before you have managed to drink your coffee. And that is the reason why they wear off. You shouldn’t do anything when wearing lip gloss, only pout a bit and stay still. My problem is that many brands don’t last on my lips. They either dry my lips or run outside lip lines. However Cargo seems to be just the right texture for my demanding lips.

I have heard that some people are addicted to lip glosses so much they collect them. Especially Lancome Juicy Tubes seem to be very addictive. In forums people compare their experiences. When new colours come to shop they go and get it. Someone got every single colour and shade. If you don’t get certain shade here you order it online, bring it from your journeys or swap from make up swap-clubs. I wonder if there’s going to be anonymous group for lip gloss addiction. “Hi, my name is Rhia and I have been now one week without lip gloss…”


Onko sinulla addiktiota johonkin kosmetiikkatuotteeseen?

Do you have addiction to any cosmetics?

Be the first to like.