Duochromatic

Olen ollut asukuvien suhteen vähän laiskalla tuulella viimeaikoina (taas) joten otetaanpa sellainen tähän väliin. Tällä viikolla olen ollut harvinaisen sävy sävyyn pukeutunut, mustaa ja kitin sävyjä. Yleensä en ole ihan näin väri-koordinoitu ja tämäkin kerta oli ihan puhdasta sattumaa. Tuosta Arolan neulehameesta on muodostunut yksi suosikeistani koska se on niin älyttömän mukava päällä. Tosin viimaisiin syyspäiviin se on yksinään ehkä vähän turhan heppoinen ja vaatii alleen jonkinlaisen alushameen. Stockan silkkinen kitin värinen neule on kirppislöytö ja mallia tantta, mutta ah niin ihanan pehmeä ja mukava päällä.

Samalla ajattelin tässä vihdoin testata tuota Chip It-palvelua joka on jo aika monessa muussakin blogissa nähty. Täytyy sanoa että ideana hauska, mutta ainakin tuon ilmaisversion käytettävyydessä on paljon toivomisen varaa. Ei siitä ainakaan minulle säännölliseksi leikkikaluksi ole.

PS. Terveisiä hänelle joka haukkui “kamalat” lohkeilleet kynsilakkani eilisen Blogistanian jaksossa: oli ennen kuvauksia pikkuisen tärkeämpääkin tekemistä kuin miettiä jotain kynsien lakkaamista. Ikävää jos sinun elämäsi nyt meni siitä ihan pilalle, minun ei mennyt.

IN ENGLISH
I have been quite lazy lately when it comes to outfit photos (again) so let’s have some of those now. This week I’ve been wearing quite duochromatic outfit, just black and shades of pale gray and chalk. Usually I’m not so much colour co-ordinated, and even this time it was pure accident. That knit skirt have become one of my favourite, because it’s so comfy to wear. Allthough during windy Autumn days it requires something underneath because it’s a bit flimsy. Chalk coloured silk knit was thrift find and style is quite drab, but it is oh so soft and comfortable to wear.

I also finally tried out the Chip It-service, which have been on display in so many blogs already. Have to say it’s fun idea, but atleast the free version leaves quite a lot to hope for. So it’s not for me to play with, atleast not regularly.

PS. Greetings to that person who mocked my “horrid” chipped nailpolish in my Blogistania episode: I had much more important things to do before the filming days than fix my nailpolish. How unfortunate if your life was ruined by that, mine wasn’t.

duochr1_chip duochr2_chip

6 Comments

 1. Hei! Näin sinut tänään Blogistaniassa ja täytyy sanoa, että sekä persoonasi että puheesi ompelusta ja viisaasta vaatteiden kuluttamisesta teki vaikutuksen. Itselläni on 2 blogia – ompelublogi sekä äitiys/sitäsuntätä-blogi. Ja linkitin blogisi tämän päivän postaukseeni, koska se inspiroi myös itse sitä postausta(vaikkakaan ei ole vintagesta hajuakaan mun blogissa)!

  1. Rhia says:

   Salla – Kiitos! Olen saanut ohjelman pohjalta positiivista palautetta juuri kestävästä kuluttamisesta puhumisesta. Vaikka itselleni erityisesti vintage on sydäntä lähellä niin olen hyvillä mielin jos innostan muitakin etsimään laatua ja kuluttamaan kestävästi vaikka se ei nyt justiin vintagea olisikaan. Toisaalta ristiriitainen aihe kun itse työskentelen myös muodin parissa jolloin tavoite on tehdä tulosta ja myydä, mutta toisaalta kuitenkin haluan panostaa laatuun ja kestävyyteen ja siihen että asiakas saa pitkäikäisen tuotteen eikä jotakin joka heitetään pois kahden pesun jälkeen. Kiitos myös kovasti linkkaamisesta!

 2. Hehkuvainen says:

  En tiedä kertooko se siitä että 1) läppärini näyttö on huono, 2) silmissäni on vikaa vai 3) keskityn olennaiseen, mutta minä ihan katsoin että sinulla oli kynsiin lakattu punaiset sydämet. Ja ajattelin vaan että voi vitsi miten on viitseliäs ihminen ja ohjelmaa(kin) varten viimesen päälle laittautunut! :D

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Haha, kyllä ne ainakin telkkarin ruudulla näytti ihan selvästi vain lohkeilleille kynsilakoille :D enkä tajunnut että käsiä kuvattaisiin ihan niin läheltä että ne todellakin erottuisi noin selvästi. Mutta kun ei ehtinyt niin ei ehtinyt. Varmasti olisinkin lakannut kynnet (tai ainakin siistinyt pois ne repaleet) jos ei olis ollut siinä kaikkea muutatehtävää ja muistettavaa.

 3. Ansku says:

  Höpö höpö, ihana olet, lohjenneet kynsilakat on elämää. Olen lukenut blogiasi tosi pitkään ja harmitellut kun en itse osaa ommella :) Tyylisi on kaunis.

  1. Rhia says:

   Ansku – No sitähän ne juuri on :D ja mun kynsissä enemmän sääntö kuin poikkeus. Kankaiden kanssa temuaminen kun kuivattaa ja kuluttaa kynsiä tosi paljon. Ompelemaankin voi opetella ja oppia, tosin kärsivällisyyttä varmasti vaatii jos ei koskaan ennen ole ommellut. Kiitos!

Comments are closed.