Sporting the turban

Mulla on ihan semmoinen olo että olen saanut mun bloggaus-mojon takaisin. Tai ehkä se on vaan tuo lisääntyvä valon määrä. Tai planeettojen asento. No oli mikä oli niin otetaan siitä kaikki irti.

Lauantaina meillä oli ohjelmassa taas hieman burleskia Teerenpelissä. Tissien jälkeen oli tarkotus vielä mennä ystävän muuttobileisiin. Ei siis tupareihin vaan viimeisiin bileisiin vanhassa kämpässä. Olin aamulla laiska enkä jaksanut pestä hiuksia ja illalla en jaksanut alkaa väkästämään mitään kampausta joten päädyin testaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni todellista huonon tukkapäivän instantpelastajaa: turbaania. Eikä mitään valmisturbaania vaan itse solmittua. En löytänyt haluamaani mustaa silkkihuivia joten valitsin toisen huivin joka oli helppo solmia eikä ollut liian liukaspintainen. Lisätään muutamat näyttävät rintakorut ja tadaa! Behold the turban.

EDIT – Ja muistakaa käydä listaamassa linkkivinkkejänne edelliseen postaukseen!

IN ENGLISH
I got a feeling I might have got my blogging mojo back. Or perhaps it’s just the spring light. Or the position of the planets. Well what ever it is, let’s take all the advantage we can.

On Saturday we was going to once again to see some burlesque in Teerenpeli. After the boobs we were also invited to friends moving party. Not house warming party but the last party in the old apartment. I was lazy in the morning and didn’t bother with the hairwash. And in the evening I didn’t bother with the hairdo so I decided to test, first time in my life the real instant rescue for the bad hair day: turban. And not just any ready-made turban but self tied. I couldn’t find the black silk scarf that I wanted, so I chose scarf that was easy to tie and wasn’t too slippery. Then added some big-ass jewelry and ta-dah! Behold the turban.

EDIT – And remember to leave your tips for good blogs on my previous post!

turban1

turban2

turban3

4 Comments

 1. Desiree says:

  Aaaaahhhhhhhh the planets have realigned and the world is all the better for it thanks to you Rhia. I love your beautiful turban with added bling and oh what a glorious bag!! xoxo

 2. Hehkuvainen says:

  Looking good! Mää näytän huivi päässä aina joko karjakolta tai mummolta, mutta se johtuu ehkä olemattomista huivinsidontataidoistani. Äh, olin niiiin tulossa jo burleskiin, mutta maha päätti että jäämmekin kotiin. Plöh. :(

  1. Rhia says:

   Desiree – Planets have realigned indeed :D And thank you, again, handbag was find from OP shop. I assume it’s from 70’s. They had two beautiful tapestry-bags then. I chose this one which has quite unusual embroidery pattern, rather than the usual huge flower bouquet pattern, which was the other option.

   thorne garnet – I think so too :D

   Hehkuvainen – Kannattaa treenata sitä huivin sitomista puuvillahuivilla tai jollain muulla ei niin liukkaalla. Mäkin yritin ensin tommosella silkkisatiinihuivilla ja totesin että ei tuu mitään. Sitten vaihdoin tuohon puuvillahuiviin niin johan alkoi rokkaamaan :D Ja voi höh sitä mahaa, toivottavasti se on nyt jo parempi.

Comments are closed.