Finds that match

Mää en ala taas yhtään! Meikäläisen pää on taas kuin Haminan kaupunki heitettynä pataan ja hämmennettynä isolla talikolla. On vissiin vähän liikaa muistettavaa ja tehtävää taas liian lyhyelle aikavälille ympättynä. Yritin etsiä vanhoista postauksista, mutta en löytänyt joten luulen että en ole postannut näitä löytöjä vielä. En siis muista että olisin, mutta jos olen niin nyt saatte uusintana, halusittepa tai ette.

Marraskuun puolella se oli kun kävin kaverin kanssa kirppistelemässä. Reissu päättyi siihen että saimme kuulla kadunkulmassa erään asunnottoman miehen koko elämäntarinan sekä ankaraa kritiikkiä katkaisuhoitoja ja asunnottomien asuntolaa kohtaan. Mutta ei nyt mennä siihen sen tarkemmin. Se mitä nyt oikeastaan halusin teille näyttää olivat nämä löydöt: ruskea nahkalaukku sekä tuollainen kaunis nappi&solki-setti. Jännästi usein käy niin että kirppisreisun löydöt mätsäävät yhteen, mikä lie taika siinäkin.

IN ENGLISH
I don’t like this at all! My head is like Milton Keynes thrown in a pot and stirred with huge hay fork. I suppose I have way too many things to remember and to do for way too short period of time. I tried to search from my old posts, but I could not find, so I assume I haven’t posted these yet. I don’t remember it but if I have, then you get the replay, despite if you wanted or not.

Around November I went thrifting with my friend. That trip ended in one street corner where this homeless guy told us pretty much his whole life story and gave quite strong critizism towards homeless shelters and treatments for alcoholics. But let’s not go to that now. What I really wanted to show you was these finds: brown leather bag and pretty set of buttons and a buckle. Funny how quite often my thrift finds within same day match with eachother. Don’t know what sort of magic is that.