Tarjolla tänään: kuvasaastetta ja hehkutusta.


Päivä valkeni kivisteisenä ja synkeänä. Keitin kahvit ja kaaduin takaisin sänkyyn enkä meinannut saada isäntääkään ylös ajoissa. Sitten nappia naamariin, kotiin ja ompeluhommiin. Tein tunnin töitä että sain vetoketjun asiakastyöhön vaihdettua ja
sen jälkeen kuvasin useamman tunnin Huuto.nettiin meneviä vintage-aarteita. Sain kassillisen vaatteita jotka eivät valitettavasti minulle mahdu joten pistän ne eteenpäin kiertoon sellaiselle, joka niihin sisään sopii. Käykää siis kurkkaamassa.

No mutta eilinen sitten? Ahkeroin koko aamun niiden surullisenkuuluisien ulkoilutakkien kanssa ja vihdoin tasan klo 12 sain ne valmiiksi. Ja tänään kun mies tuli niitä hakemaan sain kuulla että en pääse niistä vieläkään eroon sillä hänen autonsa on liian pieni kolmelle jättilaatikolle jotka kansoittavat eteistäni. Huomenaamulla joku kuski tulee niitä hakemaan… toivon mukaan!

Tältä työhuoneeni näytti eilen,
eikä se tänäänkään paljoa paremmalta näytä.
Tangolla niitä ulkoilutakkeja.
Iik mikä sekasotku!

**KLICK**
Tervetuloa netti-ostoksille. Minä olen Rhia the Evil Dressmaker. Nyt esitt
elen teille esineen johon rakastuin ensisilmäyksellä. Se on jokaisen neuleen ystävä ja etenkin neuleita rakastavien paras ystävä. Jokaisen fashionistan ja tyylilyylin paras apuväline: Pilling Remover 2010! Kätevä, ergonominen muotoilu. Suuri ja helposti tyhjennettävä nukkasäiliö.

Pilling Remover 2010:llä saan kaikki upeat neuleeni pysymään kuin juuri ostoskassista otettuina. Ei nypyn nyppyä, vain sileä, upea neulepinta! Sen käyttäminen on todella helppoa. Tarvitset vain pari minuuttia päivässä ja saat neuleisiisi täydellisen sileän pinnan. Tilaa nyt ja saat kaupanpäälle upean satiinipintaisen säilytyspussin. Tilaa heti ja saat tämän kätevän nypynpoistajan nyt vain 99,90 €. Paristot eivät sisälly hintaan.

Nypynpoistajia ja Evil Dressmakereita ei vahingoitettu tätä mainosta tehdessä.

**KLICK**

Tämän päivän asuna on kansallispuvusta nyysitty pusero ja siihen kuuluva hopeinen rintasolki. Uusin suosikkihameeni Fidan Outletista (en varmaan koskaan kyllästy mainostamaan tätä =). Komeuden kruunaa ainoa tummanvihreä vaatteeni: Seppälän neuleliivi johon olen rakastunut korviani myöden. Harmitti kun sitä ei voi lämpimyytensä vuoksi käyttää kesällä =P Neuleliivi on jo useampaan kertaan saanut nypynpoisto-käsittelyä joten edelleen näyttää hyvälle. (Oikeesti noita nypynpoistajia saa VapaaValinnasta) Kengät Quatro Stagione ja sukat Norlyn.


Lopuksi hehkutan vielä miten ihanaa kierrätys on. Talo, jossa isäntä asuu, on esimerkillisesti perustanut oikein oman kierrätys-keskuksen. Kierrätys-huone on avoinna aina kun talon alaovetkin ovat auki. Sinne voi viedä tarpeetonta ja ottaa itselleen tarpeellista maksutta. Piruuttani eilen kävin kurkkaamassa ja teinkin kivoja löytöjä. Taivaalliset vintage-korkkarit (tosin mulle pienet mutta aion häikäilemättömästi pistää ne myyntiin), karvahattu talveksi, viimekuun Vogue ja isännälle tyhjiä mappeja. Kierrätyshuoneeseen jouduin jättämään Nokian korolliset kumisaappaat jotka olivat liian pienet **NIIIISK! ** (kuulikohan kaikki varmasti…), nahkaiset Aaltosen talvisaappaat jotka olivat liian suuret ja pitkän vakosamettitakin joka oli liian pieni. Onneksi en muuten tullut ostaneeksi tuota Vogueta, ei siinä paljo luettavaa ollut…

Toi karvahattu on niin mahtava!
Ja noi kengät ottaa hirveesti päähän että olivat liian pienet…

Millaisia löytöjä sinä olet tehnyt ilmaiseksi?