Kesähubaa, burleskia!

Kyllähän mä tiedän mitä siellä toisessa päässä ajatellaan. Kuuluu semmosta pientä ininää ja jupinaa siitä että missä hitossa on kaikki asukuvat. Ja missä on kaikki tuunaukset ja DIY:t ja askartelut-paskartelut? Nythän on niin että useita viikkoja kestänyt rumapäivä ja laiskapäivä on pitänyt tehokkaasti huolen siitä että mitään kuvattavaa ei ole. Kun ei jaksa vaihtaa vaatteita, laittaa tukkaa tai edes meikata niin ei mielellään ottaa edes valokuvia siitä mille näyttää. Jos käyttää viikon samaa mekkoa, unohtaa aamuisin kaikki korunsa ja tökkää jalkaansakin joka aamu samat sandaalit niin onko siinä mitään järkeä alkaa kuvailemaan sitä joka päivä? Kun olisin voinut periaatteessa ottaa kuvan maanantaina ja käyttää sitä samaa kuvaa joka päivä postauksessa perjantaihin asti? Minusta ei. No myönnän, osittain asiainlaita taitaa johtua siitä että olen saattanut ottaa vähän liikaa töitä remontin lisäksi. Ei vanha enää jaksa.

Vaikka mulla ei olekaan asukuvia postattavaksi eikä mitään hurmaavia ja huikeita tuunauksia esiteltäväksi niin julistan teille burleskin ilosanomaa. Perjantaina nimittäin on taas mahdollisuus päästä osalliseksi siitä höyhenien, kimalluksen ja glamourin ylitarjonnasta. Burlesque Coctail viihdyttää ja kiihdyttää YO-talolla. Jos oikein hyvin käy niin saattaapa jopa Evil Dressmaker pistää paljetit ylle ja liittyä joukkoon.

IN ENGLISH
I know what you are thinking. I can hear little whine and moan about where are all outfit photos. And where are all sewing projects, DIYs and other artsy stuff? My ugly-day and lazy-day that have lasted several weeks now, have taken care of that fact that I haven’t had anything to photograph for you. When you’re just too tired to change clothes, do your hair and make up there is no reason to take photos every day. If you’re using same jersey dress for a week, forget all your jewelry in the morning and even use the same sandals everyday is there any point in photographs? Basically I couldhave taken a photo on monday and use the same photo every day till friday. I don’t see the point in that. Well, I have to admit I might have taken a little bit too much work alongside the renovation. I’m too old for all this shit at once.

Even though I don’t have any outfit photos or pictures of charming and magnificent diy-projects, I will give you something. On friday we have again possibility to enjoy the overflow of feathers, sparkle and glamour. Burlesque Cocktail is entertaining us here in Tampere.