Juhannus maalla & kuuden tunnin kotimatka

Hei, tää on uuden blogi-kodin ensimmäinen virallinen postaus. Edellistä ei lasketa koska se oli vaan muuttoilmoitus. En kyllästytä teitä yksityiskohdilla sen enempää, mutta kerron että juhannukseemme kuului mm. pieneen punaiseen VW Poloon ahdetut kaksi nojatuolia, aurinkoinen päivä ja sateinen ilta, pukinpartainen serkkupoika, grillailua sisätiloissa, Hollow Man ja kotimaisia mv-leffoja, järjettömät määrät hyttysiä ja hyttysenpuremia sekä ennemmin houkuttimena kuin karkotteena toimiva hyttysspray, kalastusta, saunomista, auton pakkaaminen aitalta haisevilla esineillä,  juhannuspäivän lavatanssit, 30-luvun Bentley, sadekuuroja,7 geokätköä ja kuuden tunnin kotimatka (joka siis normaalisti kestää vähän reilun tunnin). Valokuvista saattaa (en myönnä enkä kiellä) saada mystisiin sanaviittauksiin jotakin lisäinfoa.

IN ENGLISH
Hey, this is the first official post of my new blog-home. Previous one does not count, because it was just moving announcement. I won’t bore you with specific detailes, I just will tell you that our Midsummer festival included atleast: two arm chairs stuffed in our little red VW Polo, sunny day and rainy evening, cousin with goatee, grilling inside the house, Hollow Man and old finnish b/w movies, insane amounts of mosquitoes and mosquito bites and mosquito spray that was more luring than repellent, fishing, sauna, packing the car with smelly items from the storage, midsummer festivals barn dance, 30’s Bentley, rain showers 7 geocaches and six hour drive back home (that trip usually takes little bit more than an hour). You might get (I won’t admit or deny) more info to these mysterious hints of my photos.

4 Comments

 1. Ina says:

  Sait minut googlamaan Salmentaan lava :) Pitäisi alkaa kiertämään kesä-Suomea hiukan. Ihanat kuvat!

  1. Rhia says:

   Ina – Suomi on täynnä hurmaavia pieniä tanssilavoja ja tuo Salmentaan lava niistä varmasti yksi persoonallisimmista. Mekin löydettiin se ihan vahingossa, geokätkön ansiosta :D

 2. maomao says:

  He-hei, sin oot muuttanna! Tämähän näyttää todella kivalta, uusi blogi :) Samoin myös burleskiasu. Tuommoinen kokonaisuus kelpaisi tännekin.

 3. Rhia says:

  maomao – juu niin muutin :D juhannuksena. Mäkin tykkään tästä uudesta kovasti, vähän vielä vaatii hienosäätöä. Kiitos kiitos!

Comments are closed.