Ta Da & The End

Postaus sisältää alastomuutta / This post includes nudity

Joku ehkä jo aiemmasta postauksesta päätteli että viikonloppuna oli bileet. Ja oli kuulkaa semmoset meiningit että oksat pois! Helsingin viidennet Burleski Festivaalit huipentuivat kahden päivän mittaiseen ilotulitukseen josta ei puuttunut strasseja ja paljetteja. Nähtiin sininen jänis huimissa plato-korkkareissa, enemmän höyheniä kuin kaikissa Suomen linnuissa yhteensä, värikästä paperisilppua ja huimasti pyöriviä tasseleita. Ystävä totesi asustani että “Oho, olet kokovalkoisessa!”. Se on kuulemma harvinaista. Nauroin perjantaina niin että posket olivat vielä aamullakin hellinä. Pikkuisen harmittaa että pääsimme mukaan vain yhtenä iltana, mutta mikä ilta! Olen vieläkin hieman pyörryksissä siitä kaikesta. Voin vain kuvitella miltä esiintyjistä tuntuu. Mutta ei tätä voi kertoa, se pitää kokea itse. Jonkinlaisen idean saatte kuvista.
EDIT – Kurkkaa myös Iltalehden sivuilta videot Helsinki Burlesque & LouLou D’vil

PS. Kiitos Betty että järkkäilet meille tämmöistä ihanaa. Kiitos upeille esiintyjille. Kiitos ystäville, incognito tai ei.

IN ENGLISH
Some of you might already guessed that there was a party last weekend. And what a party it was! The fifth Helsinki Burlesque Festival was finalised with two days of burlesque fireworks with heaps of glitter. We saw blue bunny in skyhigh plato heels, more feathers than all the birds in Finland have, colourful confetti and swirling tassels as never before. My friend said about my outfit “Wow, you’re wearing all white!”. I hear that is rare to see. I was laughing so much on friday that my cheeks were still a bit sore on next morning. Too bad we only made it on one night, but what a night! I’m still a bit dizzy about it all. I can only imagine what the performers feel like. But this can’t be told, you have to be there to feel it. You get the faint idea of these photos.

PS. Thank you Betty for organizing this fabulous event. Thanks for the amazing performers. Thank you friends, incognito or not.


Thee Dizzy Daisies

Gigi Praline, Pepper Sparkles & Sandy Jungle


Cherrie A. Dorable


Olivia Rouge


Sydni Deveraux


Our hosts: Welma Jackpot & Scotty the Blue Bunny


Kiki “Fifi” Hawaiji


Miss Botero


Miss Indigo Blue, Reigning Queen of Burlesque 2011


The Magician Christopher Wonder (Ta Da)


Miss Anne Trophy


Holy Curves


Cleo Viper


Bettie Blackheart


Blacbird Burlesque Cabaret


Erochica BambooJa lopuksi illan asu / And last, the outfit of the evening

14 Comments Add yours

 1. Maarit says:

  Oih, aivan ihana puku sinulla <3 Asukokonaisuutesi on kyllä täysi kymppi!

  1. Rhia says:

   Maarit – Kiitos :D Puku on itseasiassa hääpuku jota olen käyttänyt kerran aiemminkin burleskibileissä. Boleron ompelin näitä bileitä varten mutta muhvi ja häkkyräkaulus olivat jo ennestään olemassa muista projekteista. Täytyy sanoa että asu onnistui kyllä yli odotusten vaikka kaksi viikkoa ennen bileitä en tiennyt vielä mitä puen päälle ;)

 2. Onpas ihana puku sulla! Kuvat ovat muutenkin ihania, mutta täytyy sanoa näin rintaliivibloggaajana, että olisi kivempi jos burlesque-taiteilijoilla olisi hyvin istuvat liivit…

 3. Hehkuvainen says:

  Upeita kuvia, pukuja ja naisia! Eihän tuommoisissa bileissä voi olla tylsää! :)

  1. Rhia says:

   Bra Nightmares – Kiitos :D Näissä kuvissa näkyvät asut ja liivit ovat esiintymisasuja eikä niillä ole istuvuuden kanssa välttämättä niin paljoa tekemistä. Tärkeämpää on antaa tietty look, ne kun jokatapauksesa riisutaan hyvin pian pois esityksen aikana.
   Lisäänpä vielä että liivien alla esiintyjillä usein on vielä jotain muuta asuun liittyvää tilpehööriä kuten toiset liivit tai isohkot tasselit niin lopputulos voi näyttää huonosti istuvalta, etenkin kun esiintyjä ei kuvissa ole hetkeäkään paikallaan.

   Hehkuvainen – Ei todellakaan, tylsää siellä ei ollut :D Esityksiä oli niin paljon että hyvä kun välillä ehti henkeä vetää.

 4. Elina says:

  Valkoisella asulla erottuu hienosti, kun useimmilla on joko mustaa tai sitten kirkkaita värejä. Hieno valinta. Ja kiitos kuvista, kiva nähdä kun itse en ollut paikalla.

  1. Rhia says:

   Elina – Totta, nyt kun mietin niin eipä siellä perjantaina tainnut ketään muuta olla valkoisessa asussa. Lauantaina taisi olla parilla esiintyjällä valkoiset puvut ainakin näkemistäni kuvista päätellen. Kiitos ja ole hyvä :) otan kuvia lähinnä omaksi iloksi koska nautin noista ihanista väreistä ja kuvia katsoessa on kivaa muistella sitä visuaalista elämystä mutta on aina kiva jakaa pari muvaa muillekin. Ihan kaikista esityksistä en saanut julkaisukelpoisia kuvia kun istumapaikkamme oli lavan sivulla ja näkyvyys oli rajoitettu, mutta aika monta hyvääkin kuvaa tuli.

 5. marjukka says:

  Pakko sanoa, että tuo bolero ja kaulus ovat kyllä aivan käsittämättömän upean näköiset! Omissa haaveissa on ollut kaavoittaa jotakin vastaavaa mustana ja nyt haaveet saivat upean vahvistuksen…

  1. Rhia says:

   marjukka – Kiitos kaunis! Isompi kaulus ei tässä varsinaisesti kunnolla erotu, mutta se on muotoiltu rautalangasta, koristettu paljeteilla ja pitsillä ja lopuksi ommeltu kiinni boleroon. Boleron kiinteä laskostettu kaulus on täysvinoon leikattu mutta suora kaitale joka on vain laskostettu pääntielle. Se asettuu kaulalle kauniin viuhkamaisesti. Tällainen napakasti istuva bolero on helppo kaavoittaa esim puvun kaavan päälle. Etukappale vain muotoillaan siihen puvun kappaleen etukappaleelle sen muotoiseksi kuin halutaan sen olevan ja takakappale pätkäistään jostain lapaluiden alapuolelta. Hiha on niin lyhyt että se on oikeastaan vain kaareva pala, vähän kuin kumolleen kaatunut kuunsirppi.

 6. Desiree says:

  Oh Rhia, you have proven to me that I am living the wrong life!!! That is, I love my life but it needs a bit of tweaking of the nipple-pastie variety;)) hehe!! Your photos are amazing and I love each and every one of the performers so much – I wish I was there to bask in your amazing white queen glory, complete with muff, pleated collar and tiara!!! Oh my! xoxoxooxox

  1. Rhia says:

   Desiree – Your comment made me smile very widely :D Sometimes I feel I live wrong life aswell, wearing glitter from head to toe every day sounds rather tempting, doesn’t it! However, everyday life is much more boring than this, but then again, wouldn’t glitter and sparkle become boring if it was everyday-life? That is something I might never know… Thanks for dropping by :D

 7. Tuo Blackbird Burlesque Cabaret’n kuva on järjettömän kaunis! Muutenkin kivoja kuvia, harmittaa entistä enemmän, etten päässyt kemuihin mukaan. Edellisenä vuonna jäi välistä sairastelun takia. :( Huoh, ehkä sitten ensi vuonna… Scotty on ihana. X)

  1. Rhia says:

   Magdalena Hai – Blackbirdien esityskin oli vailla vertaa. Seuraavan kuvan vasemman reunan harmaahiuksinen nainen lauloi ja muut huolehtivat enemmän siitä riisumisesta :D Asut olivat ihanat kaikessa punaisuudessaan. Tämä oli mulle eka kerta Hesan festareilla, mutta tän kokemuksen jälkeen lähden entistä innokkaampana mukaan ensivuonna. Ihanaa oli!

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.