LBD (Little Black Dress)

Asukuvat ovat olleet aika kortilla viimeaikoina. On niin pirun pimeää että kuvien ottaminen on työn ja tuskan takana (kuten olette varmasti huomanneet lisääntyneestä peilin kautta näpsäistyjen tuhnujen määrästä). Ja on tässä ollut vähän kiirekin. Sekä kaikkia sen tapaisia tekosyitä.  Yritän parantaa tapani mutta en lupaa mitään, tiedättehän te millaisia me bloggarit olemme.

Mutta asiaan. Ystäväni H kerää vintage-vaatteita ja käsikirjoittaa ja järjestää vintage-vaatteiden tarinallisia pukunäytöksiä. Kun ystävän ilmoitti järjestävänsä syntymäpäiväjuhlat ja siellä pukunäytöksen, oli lähes itsestäänselvää että pukeutuisin vintageen.  Sattumalta vähän aikaa sitten teimme erään ompeluseuralaisen kanssa vaihtokaupan. Hän sai kaksiosaisen 40-luvun mustan kreppipuvun (joka ikävä kyllä oli minulle aivan liian pieni) ja minä sain 50-luvun pikkumustan. Jee, mulla ei ole koskaan ennen ollut varsinaista pikkumustaa. Söpöytin mekon punaisella nahkavyöllä (Caseyn ohjeen mukaan tehty) ja tuunatulla silkkipuserolla. Kyllä näillä kelpaa juhlia.

IN ENGLISH
Outfit photos have been rather far and few between. It is so darn dark all the time it’s pretty difficult to take proper photos (as you can see from the incresing amount of bad through-the-mirror-photos). I’ve also been pretty busy. And all sort of excuses like that. I try to improve my bad habbits but I make no promises, you know us bloggers, don’t you.

But to the point. My friend H has collected vintage clothing almost 20 years. She also writes and arranges fashion shows with vintage clothing. When she invited me to her birthday party with vintage fashion show, it was pretty obvious I should be wearing something vintage. By the weird occasion I just recently did some swapping with one lady in our sewing society. She got lovely black two piece 40’s crepe suit (which was unfortunately way too small for me) and I got 50’s little black dress. Yay, I’ve never had proper LBD before. I cutiefied the dress with red leather belt (made with Casey’s tutorial) and revamped silk blouse. Outfit worthy a birthday party.

4 Comments

  1. Lucy Lust says:

    Ihana asu, olet niiin söpö ! :)

    1. Rhia says:

      Lucy Lust – Kiitos :D

  2. Billie says:

    Kaunis kokonaisuus..ja käytävässä hyvä valo! :D

    1. Rhia says:

      Billie – Joo, kerroskäytävä on ainoa paikka tässä talossa jossa pystyy ottamaan mitään asukuvia tähän aikaan vuodesta. Meidän asunto on jostain syystä niin pimeä (ja huonot valot) että mun objektiivilla ei valovoima tahdo riittää edes kesällä kun on valoisaa. Tässä kuvassa käytävän valosta tuli nyt taiteilijan näkemyksellä punertavaa ;)

Comments are closed.