Freelancing around


Hyvänen aika
, olen unohtanut tyystin mainostaa yhtä tosi jänskää juttua! Minä ja pari muuta tamperelais-bloggaria olemme aloittaneet uuden uran. Tyyliä ja tuunausta-palstaamme voi lukea keskiviikkoisin ilmestyvästä paikallislehti Tamperelaisesta. Ulkopaikkakuntalaisetkin pystyvät lukemaan lehden näköispainoksen verkossa. Kaksi viikkoa sitten ilmestyi palstamme esittely ja viime viikolla varsinaisen sarjan aloitti Maria.Tällä viikolla oli minun vuoroni. Noora ja Maija seuraavat tulevina viikkoina ja siitä eteenpäin taas kukin vuorollaan.
EDIT: Nooran juttuun Tamperelaisessa oli putkahtanut painovirhepaholainen ja Nooran blogin sijaan oli osoite minun blogiini. Nooraa etsivät voivat suunnata Nooran elämää-blogiin.
IN ENGLISH

Oh dear, I totally forgot to tell you about one exciting thing! Me and couple other local bloggers started a new career. Our Style and DIY- column is being published in local newspaper Tamperelainen. Unfortunately the paper is in finnish only, but if you like you can still browse photos in the web-edition. Two weeks ago they published our introduction and last week Maria started the actual column.

Antoisia lukuhetkiä!


Pitäkää peukkuja että lehden kuvissa ei esiinny sama deekikselle
lipsunut torspo kuin tässä pari viikkoa sitten otetussa kuvassa ;)

Keep your thumbs up so that you don’t have to see this
couple weeks ago photographed village idiot in the newspaper ;)