Kohtaamisia ruokakaupassa

on


Toisinaan sattuu yllättäviä kohtaamisia. Minä kohtasin exäni ruokakaupan kassalla. Hetken mietin paniikissa mitä tehdä. Päätin tervehtiä ja käyttäytyä kuin kohtaisin vanhan tutun. Kysellä kuulumisia. Sain kuulla hänen olevan alle vuoden ikäisen pojan onnellinen isä ja että elämä on mallillaan. Juttelimme tovin ja toivotimme hyvää kesää. Ymmärsin miten hyvälle tuntuu kun voi olla onnellinen toisen puolesta.

IN ENGLISH
Sometimes you get caught by surprise. I met my ex at the grocery shop till. For a moment I was panicing what to do. I decided to act as normal as possible, like meeting and old friend. And ask how’s life. He told me he’s a pround and happy father of 10 month old son and that life is good. We had a little chat and wished eachother good summer. I understood how good it feels when you can be happy for other person.

Toinen uusi mekko – omaa tuotantoa /
Another new dress – made by me


8 Comments

 1. Varpunen says:

  Sattuisipa omallekin kohdalle vielä tuommoisia kohtaamisia. Ilo on ehkä parhaimmillaan juuri silloin, kun sen tuntee vilpittömästi toisen ihmisen puolesta. :)

 2. Ilona says:

  Aina niihin törmää jossain omituisessa paikassa :)

  Mutta hyvä jos välit ovat niin hyvät että voi käyttäytyä tavatessa normaalisti kuin minkä tahansa vanhan tutun kanssa. Niin sen pitäisi mennäkin.

 3. Anonymous says:

  Ihana kaulakoru! Mistä olet sen bongannut?

 4. Rhia says:

  Varpunen: kaikki kohtaamisen exien kanssa eivät suinkaan ole yhtä onnellisia, mutta eilen todella tulin hyvälle mielelle että hänen elämänsä oli järjestynyt niin mallilleensa =)

  Ilona: no sepä se! Ja on niitä exiä joihin ei toivoisi törmäävänsä lainkaan, ja useimpiin ei toki koskaan törmääkään. Harvan kanssa olen niin totaalisen välirikon tehnyt että en pystyisi edes morjestamaan, mutta eilinen oli siitä harvinainen tapaus että tämä exäni sai varsinaisen puheripulin ja kertoi siinä puoli elämäntarinaansa kaupan käytävällä =D Mutta hyvä mieli siitä jäi.

  Anonyymi: Tuon kaulakorun olen saanut blogiarvonnasta meren takaa, eli Diva Look Bookia kirjoittaneelta Mariannelta yli vuosi sitten. Ikävä kyllä Marianne ei ole päivittäny blogia sitten viime heinäkuun…

 5. tiiti says:

  superhieno hammaskoru! ja ihanan kesäinen uutuusmekko, vallitsevasta varsin epäreilusta ilmasta huolimatta :D

 6. Rhia says:

  tiiti: =) niin se taitaa olla, kehuja satelee! Mekko on sarjassamme "katos vain, mulla on näköjään täällä kaapissa tämmönen kangas lojunu jo pari vuotta, mitähän kivaa siitä vois tehdä". Tommonen tuli.

 7. Prefecta says:

  Mä olen onnellinen sun puolesta kun sulla on niin valtavan kaunis uus mekko!

 8. Rhia says:

  Prefecta: kiitos =) mä olen onnellinen kun sä oot onnellinen! Ollaan kaikki onnellisia yhdessä =D

Comments are closed.