Tamperelaista kivaa


Tiedotusasiaa:
Kaikki tamperelaiset muotibloggarit, lifestylebloggarit, tyylibloggarit ja muutkin bloggarit ovat tervetulleita seuraamaan (eikä tartte olla välttämättä edes bloggari) bloggareiden omaa info-blogia. Blogi tiedottaa kiinnostavista tapahtumista ja bloggareiden yhteisistä tapaamisista Tampereella ja sen välittömässä läheisyydessä. Ja toki blogia saavat seurata kaikki muutkin jotka haluavat osallistua tamperelaisiin tapahtumiin tai ihan vaan uteliaisuudesta kyttiä että mitä me bloggarit oikein täällä Tampesterissa puuhataan. =) Ja tapahtumia ja tapaamisia saa toki ehdottaakin.

Bubbling under Tampere- tamperelaisten bloggareiden tiedotus-blogi

Tilaa blogilistalta.

IN ENGLISH
We have launched new blog for bloggers in Tampere region. Blog gives information on events in Tampere and blogger-meetings, mainly those which intrest fashion- and lifestyle-bloggers. Blog is only in finnish.