Kenelle kelpais? / Who wants to have it?

Nyt tarttis pikaista apua. Erinäisten sisustuspoliittisten uudelleenjärjestelyjen vuoksi olis tyrkyllä tuommonen 70-luvun kirjahylly vitriinillä uuteen kotiin. Hylly ei mahdu meidän autoon enkä haluaisi pistää sitä päreiksi roskikseen. Sen saa edullisesti omakseen se joka vaan tulee hakemaan sen pois. Edellytyksenä on että toimii pian. Tarjoukset vaikkapa sähköpostilla.

Mitat:
korkeus: 182 cm
leveys: 157 cm
syvyys alaosassa: 38 cm
syvyys yläosassa: 22 cm
Alatason päissä kaapit, keskellä kolme vetolaatikkoa. Yläosa nousee pois alatason päältä kuljetusta varten. Tee tarjous! Kaikki huomioidaan! Heti kun päästään tuosta ylimääräisestä vekottimesta eroon saatte hieman sisustuspostausta.

Ja sitten muihin aiheisiin (vähän kuin uutistenlukija). Joku aika sitten sain kommentin joka johdatti minut vähintäänkin eriskummalliseen mutta hauskasti kieroutuneeseen blogiin. Sattumoisin blogissa oli silloin menossa jonkinsortin kilpailu jonka voitin. Palkinto tuli postitse ja sen jälkeen olenkin ollut varsin haltioitunut. Se tuo mieleeni lapsuusmuistoja ajalta kun minulla oli pikkuruinen suurennuslasi jolla tihrusteltiin kaikkea sormenjäljistä hyönteisiin. Kiitos Magdalena!

Ja hei, käykää osallistumassa myös upeaan arvontaan Freelancer’s Fashionblogissa (tai tarkemmin ajateltuna, älkää käykökään koska haluan tuon kaulakorun itselleni!). No, aikaa on kuitenkin 9.5.2011 asti.

IN ENGLISH
Now I need some help, fast. Due to interior decoration-related rearrangements we are now offering 70’s bookshelf with glass cabinet for new home. It is too small large (silly me!) to go in our car and I am a bit reluctant to trash it. That person who has big enough car to pick it up can get it very cheap. Only rule is that you have to be fast. Make your offers on my email.

Measurements:
hight: 182 cm
width: 157 cm
depth on the bottom: 38 cm
depth on the top: 22 cm
Bottom has two cabinets on each end and three drawers in the middle. Top comes off for transportation. Make your offer! All will be considered! As soon as we can get rid of it I’m going to make interior post.

And then something completely different (man with three buttocks, haha). Some time ago I got a comment which lead to the blog which is peculiar but twisted in funny way. By a coincident there was some sort of competition going on, which I won. Prise came through post and after recieving it I have been rather fascinated. It brings memories fro childhood when I had tiny magnifying glass. For looking fingerprints or insects ofcourse. Thank you Magdalena!

And hey, do visit Freelancer’s Fashionblog for fabulous giveaway (on second thought, don’t visit, I wan’t that gorgeous necklace for myself!) Well anyway, it is open till 9.5.2011.


Tulkaa hakemaan pois, tavarat hyllyillä eivät kuulu kauppaan. /
Come and get it, stuff on the shelves not included.


Suurennuslasi-rakkaus! /
Magnifying love!