Päivän kevennys / Lift up the day

Kun on ollut pari päivää sisätilojen vankina niin ulkona tapahtunut muutoshan on aivan silmin nähtävissä. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Pikkuisen olisi kyllä terveisiä meidän huoltomiehelle: Ei siellä enää ole jäätä maassa, että ne sorat voi kyllä harjata jo pois! Kenkien pohjiin tulee reikiä neulanterävästä murskeesta ja jalkapohjiin sattuu kuin herne todellisen prinsessan hipiään. Mutta että tuo kenkien turma ei sen enempää harmittaisi jaan kanssanne pari hauskaa kuvaa jotka löysin täältä, Cherisen vinkkauksesta. Nauttikaa tästä viikosta ihanat ihmiset!

IN ENGLISH
When you have spent couple days trapped inside, you can clearly notice the difference outside. I am now convinced that summer is coming. Allthough I have little message to our maintenance guy: There is no ice on our yard, you could start brushing the gravel off now! Little stones, sharp like nails make holes to our shoe soles and makes our feet hurt like pea to the delicate skin of a real princess. But to forget The Death of Shoes, I’m going to share with you these funny photos which I found here, with the help of Cherise. Enjoy this week, you lovely peeps!


All photos via Black & WTF

2 Comments

  1. RautaNeito says:

    Ihmetyttää miksi tuossa kolmannessa kuvassa tuo yksi nainenkin puhaltaa vaikkei siltä tule edes savua x)

    1. Rhia says:

      RautaNeito – Ehkä se on vain hengessä mukana tai kuivaharjoittelee :D Noilta sivuilta löytyy niin paljon muutakin kummallista ja hassua että naurattaa taas kun muistelen.

Comments are closed.