Ripsien sietämätön olemattomuus / Non-existing lashes

on

Tuntuuko kenestäkään muusta koskaan siltä että naamasta puuttuu jotain? Niinkuin vaikka ripset? Viimeviikolla tuli pitkästä aikaa pistettyä irtoripset. Ja kun nyt kerran aletaan niin otetaan sitten ilo irti. Pistin sitten tuplat. Ensin tuntui vähän raskaalle mutta loppuillasta ei tuntunut enää missään. Mutta sitten kun kotona otin ne pois niin tuntui sille kuin ei olisi ollut enää ripsiä ollenkaan. Mitä ihmettä tapahtui niille mun teini-iän pitkille säihkyripsille joita ihastelivat mummot ja mammat? Haluan ne takaisin!

IN ENGLISH
Does anyone else ever feel like there is something missing from your face? Like lashes? Last week I put false lashes on, after a long break. If you’re doing it, why not do it properly? So I put two pairs. First it felt a bit heavy on my eye lids, but by the end of the evening it didn’t feel at all. However when I took them off, it looked like I didn’t have lashes of my own at all. What on earth happened to my teenage long shiny lashes that made everyone swoon? I want them back!

Tekotuplat /
Double faux lashes


Omat ripset – onko niitä? /
My own lashes – do they exist?

2 Comments

  1. Nina says:

    Mulla on ollut jo yli viikon silmätulehdus ja en ole voinut käyttää lainkaan silmämeikkiä. Ihan järkkyä olla ilman ripsiväriä töissä!!!

    1. Rhia says:

      Nina – Auts! Silmätulehdus on tosi inhottava. Toivottavasti paranee pian.

Comments are closed.