Ruskeaa / Brown

Jostain syystä olen viimeaikoina viehtynyt ruskeaan. Vaikka ruskea väri monesti mielletään vähän tylsäksi ja tympeäksi niin jotkut tietyt ruskean sävyt ovat piristävää vaihtelua nykymuodissa vallalla olevaan mustaan ja harmaaseen. Olen ihaillut ruskeansävyisiä meikkejä täällä ja ruskeaa Odd Mollyn takkia täällä. Olen myös käynyt rakastumassa ruskeasävyisiin asusteisiin ja neuletakkiin. Omia ruskeita asioita löysin viikonloppuna kirppikseltä.

Pidätkö sinä ruskeasta?

IN ENGLISH
For some reason I have been falling in love with brown. Even though many people think brown is boring and dull, some shades of brown are refreshing after seeing so much black and gray shades. I have been admiring brown and beige eyeshadows here and brown Odd Molly jacket here. I have also browsed and fallen in love with brown accessories and cardigan. On past weekend I found my own brown things from flea market.

Do you like brown?


Karvavuoriset nahkasaappaat by Aaltonen.
Krokokuvioinen nahka-clutch, erikoinen pidentyvä kädensija.

Faux fur lined leatherboots by old finnish shoe factory, Aaltonen.
Croco pattern leather clutch, extendable handle.

8 Comments

 1. Sanu says:

  Miten joku voi kyllästyä mustaan ja harmaaseen? En ymmärrä, ei muita värejä ole!

  1. Rhia says:

   Sanu – enhän mä sanonukaan että oisin kyllästyny. Katsopas, kun käyttää välillä vähän muuta väriä niin musta ja harmaa on taas hiton pop :) Vaihtelu virkistää nääs!

 2. RautaNeito says:

  Upea käsilaukku :) Joskus jos itsekin tekisi vastaavia löytöjä…

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Kiitos :) Kirppiksillä pitää käydä ahkeraan ja penkoa hartaudella niin niitä löytöjäkin alkaa tulla. Itsehän olen harrastellut kirppiksiä jo lähemmäs 20 vuotta, tosin silloin nuorempana etsin vähän erityylistä tavaraa kuin nykyään.

 3. RautaNeito says:

  Mä luulen, että se on myös kiinni kaupungista. Täällä Savon perukoilla ei paljon löytäjä tehdä kun kirppareitakin on aika vähän. Mutta joskus sitä kuitenkin löytää aarteen… tosi liian harvoin :)

  1. Rhia says:

   RautaNeito – aijaa, minusta taas tuntuu että parhaimmat löydöt tekee juuri pienten paikkakuntien pikkukirppiksiltä missä on vähemmän asiakkaita ja enemmän mummoja ;) . Tampereella on jo niin paljon vintage-harrastajia ja muita kirppis-intoilijoita että tosilöytöjen tekeminen on kyllä työn ja tuskan takana kun kaikki parhaat katoaa pöydistä niin nopsaan. Sen vuoksi täällä on kierrettävä säännöllisesti viikottain että pystyy löytämään mitään, muuten kaikki parhaat löydöt katoaa muiden kasseihin.

 4. Anniina says:

  Tykkään ruskeastakin, mutta nyt olen kyllä ihan hulluna harmaaseen, maastonvihreään ja erilaisiin beigen sävyihin. Pariisi on itse asiassa aika väritön kaupunki, joten ehkä mun pitäisi olla se poikkeus ja käyttää värejä!

  1. Rhia says:

   Anniina – aika jännää että Pariisissa ollaan niin värittömiä, oon jotenkin kuvitellu että Keski-Euroopassa oltais jotenki värikkäämpiä keskimäärin kuin Suomessa. Ja onhan sullakin se Maxine ja punainen baskeri ;) niillä saa jo kivasti väriä.

Comments are closed.