Kaksivuotias söpöläinen / Two year old cutie

Haha, luulitte että esittelen jotain taaperovalokuvia. Lankaan menitte, ei täällä mitään kersoja ole. Kaivelin keskeneräisten laatikkoa tässä taannoin. Päätin että oli aika saattaa eräs pari vuotta vanha (mitä te meinaatte, eihän se ole vielä pitkäkään aika) projekti valmiiksi. Inspiraation sain täältä (niin paljon ideoita, niin vähän aikaa). Vähän virittelyä sieltä, kavennusta täältä, purkua ja virkkausta ja sifonkia ja nappeja ja tadaah! Söpöläinen on syntynyt. (No joo, suurin osa oli tehtynä jo pari vuotta sitten, hommeli jäi kesken kun lankapirulainen loppui viimeisellä virkkauskerroksella kesken, 15 cm ennen loppua. Nyt vaan lisäsin kukat, vaihdoin napit ja pujotin hihoihin nauhat.) Ja juttu jonka päätähtenä mekko esiintyy on luettavissa taas ensi keskiviikon Tamperelaisesta.

IN ENGLISH
Haha, you thought I’m going to show some sweet toddler photos. You got fooled, there is no kid pictures here. I was digging through my unfinished projects pile some time ago. I decided that it was time to finish a two year old project (what do you mean, it’s not long time at all). I got the inspiration from here (so many ideas, so little time). Little bit of tinkering, some sewing, reaping and crocheting, some chiffon and buttons and tadah! Cutie is born. (Well, most of it I made already two years ago, it just never got finished because the damn yarn run out on the last layer, 15 cm before finish. Now I just added flowers, changed buttons and put chiffon ribbon on the sleeves.) My article starring this sweet dress is published next wednesday in local newspaper.

Se on niin söpö etten malttanut olla postaamatta tätä
vähän etuajassa vaikka juttu ilmestyy vasta ensiviikolla /
It’s so cute I couldn’t help myself from posting this now
even though the actual story is published next week.

2 Comments

  1. Näin ne ohjeet mukavasti inspiroi, http://parolanasema.blogspot.com/2009/12/9-sifonkiunelmainen.html ja Ihana-lehdessäkin esiintyneenä. Hieno lopputulos sinulla ja loistava sovellus! :)

    1. Rhia says:

      Parolan Asema – oii, enhän mä edes muistanut että sinullakin oli postaus samanlaisista kukista, vaikka kyllä muistan tuon lukeneeni joskus :) Mutta se näissä tuunauksissa on juuri hauskaa että samalla tekniikalla tulee aivan erinäköisiä lopputuloksia kun jokainen soveltaa omaan tyyliinsä sopivia juttuja omista aineksista. Olen tehnyt samalla tekniikalla myös hieman erilaisia värikkäämpiä kukkia taftista ja organzasta parisen vuotta sitten myyntiin. Niitäkin on nähty blogissa joskus aikoja sitten.

Comments are closed.