Sydänverellä kirjoitettu / Written in blood

Sydämeni vuotaa verta tätä viestiä kirjoittaessani. Mutta ei auta, elämä on kovaa. Huolellisesta asiaan perehtymisestä ja asiantuntija-avusta huolimatta syksyllä hankkimani Melissat osoittautuivat liian pieniksi. Olisin toki voinut ne palauttaa Yooxille mutta hirmuisessa omistamisenhalussani kieltäytyin hyväksymästä asiaa joten palautusaika meni umpeen. Eli pidemmittä puheitta. Myytävänä upeat punaiset samettipintaiset Melissa Ashantit, valmistajan mukaan eurooppalainen koko 40 (USA 9, Brasilia 38). Sanoisin että totuus lähempänä 38,5 koska oma jalkani on kokoa 39. Olen pitänyt kenkiä ulkona kerran matkalla töistä kotiin, ne ovat siis käytännöllisesti katsoen käyttämättömät. Tarjouksesi voit jättää Huuto.netissä. KLIK!

IN ENGLISH
My heart is bleeding while I write this. But there is nothing I can do, life is hard. Despite of my proper investigations and assistance on the matter, Melissa shoes I got in last autumn have turned out to be too small. I could have returned them to Yoox. In my overpowering will to posess I refused to accept the fact and the return time expired. So I am now forced to sell my precious. Auction is open for those who reside in Finland.

9 Comments

  1. Nina says:

    Voi ei! Nuo jos mitkä ovat sinun näköisesi kengät. Toivottavasti löydät jostain vastaavat, sopivassa koossa. :)

    1. Rhia says:

      Nina – niin, kyllä tuo aika paljon harmittaa. Yooxissahan on noita vielä koossa 41 (tosin vain ruskeana) mutta kun toi 40 oli noin pieni niin en tiedä arvaanko niitä tilata. Varsinkin kun se ruskea ei ollu mun ykkösvaihtoehto muutenkaan. Onhan noita jäljitelmiäkin tarjolla, mutta niissä ei ollu muistaakseni tuota samettipintaista vaihtoehtoa josta tykkäsin enemmän.

  2. Wempula says:

    Blogissani on sinulle jotain :)

    1. Rhia says:

      Wempula – kiitos :) postaus tulossa piakkoin.

  3. Billie says:

    Voih..noista sä nii intoilit tos syssyllä. Harmi etten voi antaa niille uutta kotia kun mun jalka on vielä isompi ku sun! :(

    1. Rhia says:

      Billie – jooh, mä ihan mielellään oisin noi pitäny, mutta jos ei eteisessä pysty ees seisomaan viittä minuuttia ilman että alkaa jalkoihin sattuu niin on ehkä parempi päästää irti :D toivotaan että niille löytyy joku uusi koti jossa niitä rakastetaan

  4. kisumisu says:

    oho olitkin ostanut kengät tuolta ja näköjään punaisesta on koot loppu, pahoittelen!

    1. Rhia says:

      kisumisu – no problem :) harmi vaan että ne koot on loppu…

Comments are closed.