21/12-19 Pimeyden perilliset / Heirs of the Night

En yleensä juuri mainostele mitään tv-sarjoja, mutta nyt ajattelin joulunpyhiksi vinkata uudesta sarjasta joka löytyy Areenasta. Kaikenlaisia vampyyrileffoja ja sarjoja on puskenut viime vuosikymmeninä Amerikoista melkoista tahtia. Vaikka vampyyri-tarinoista pidänkin kovasti, kaikki niistä eivät ole olleet kovin onnistuneita. Siksi olikin tosi virkistävää törmätä norjalaiseen vampyyrisarjaan. Pimeyden perillisissä vampyyrien syntytarina on saanut vähän uudenlaisen twistin. Draculasta polvelutuvat vampyyriklaanit ovat 1800-luvun lopulla ajautuneet riitoihin ja vain muutama klaani on enää jäljellä. Jokaisella klaanilla on oma erikoislaatuinen kykynsä. Nyt he joutuvat jälleen yhdistämään voimansa sillä vampyyrienmetsästäjät uhkaavat hävittää vampyyrit maailmankartalta. En paljasta juonesta sen enempää, katsokaa itse. Koko sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Areenasta, yli vuoden ajan.

I don’t usually talk much about any tv-series, but this time I thought that people might like to watch something during holidays. There’s been all sorts of vampire movies and series coming from America during past couple decades. Even though I love vampire stories, not all of them have been particularly good. So it was really refreshing to find vampire series which is Norwegian and European production. In The Heirs of the Night the origin story of vampires has got a little bit of a new twist. Vampire clans, born from Dracula, have ended up on war and hatred at the end of 1800’s and only couple of the clans survives. Each clan has their own unique set of skills. Now they are forced to combine their powers again to survive the vampire hunters, which are bound to vanquish vampires from earth completely. I won’t reveal any more of the storyline, you have to watch for yourselves. In Finland it is available for a year in Finnish streaming service Yle Areena. Find out about your local services for more info.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.