Iloisia ihmisiä Pakkahuoneella

Huh mikä päivä!  TampereVintage episodi II oli väsyttävä mutta hauska ja täynnä kaikkea kaunista ja ihanaa. Tavaraa oli niin paljon että lopulta menin ihan pyörryksiin enkä yllätyksekseni ostanut yhtään mitään. Sikäli ei varmaankaan paha veto sillä lähiaikoina on tiedossa matka jouluiseen Englantiin. Toivon että teen sieltä jotain kivoja löytöjä. Tai sitten en, mutta olenpahan ainakin säästänyt sitä varten.

Mutta palataanpa TreVintageen. Pakkahuone oli täynnä upeita mekkoja, kenkiä, laukkuja, koruja ja paljon muuta. Esiintyjinä tällä kertaa mm. tanssiryhmä Brownie’s Lindy Hoppers. Tapahtuman yhteyteen oli myös ympätty Fintage-foorumin tapaaminen. Oman putiikkimme teema oli tällä kertaa tupakkatytöt/paikannäyttäjät ja olimme kaikki pukeutuneet teeman mukaisesti punaiseen ja mustaan sekä punakultaisiin pillerihattuihin. Omasta asustani sain kuulla useampaan kertaan sen muistuttavan Hotelli Tammerin entisiä uniformuja. Ainakin se herätti huomiota kuten oli tarkoituskin. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille ja tutuille bloggareille ja fintagelaisille joiden kanssa sain höpötellä. Teitte päivästäni mahtavan!

IN ENGLISH
What a day! TampereVintage episode II was tiring but loads of fun and filled with pretty and wonderful stuff. There was so much things to browse that I got dizzy and ended up buying nothing. Not bad knowing that we have upcoming trip to England soon. I am hoping to make good finds there. Or perhaps not, but atleast I have saved money in case something comes my way.

But let’s return to Tre Vintage. Old customs storage building called Pakkahuone was filled with frocs, shoes, handbags, jewelry and lots of other stuff like furniture. We also arranged meeting of finnish vintage-forum there. Our little boutique had a small corner there aswell. Our theme for today was cigarette girls/usherettes and we were all dressed accordingly, in red and black and with little red and gold pillbox hats. Several people mentioned that my outfit reminded them of uniforms used in loca Hotel Tammer. Well, atleast outfit was noticable. Thank you all dear customers and fellow bloggers and people in our Fintage-forum I had the chance to chat with. You made my day!

Silmiriemun pöytä /
Silmiriemu’s table

Esite-tyttö /
Brochure girl

8 Comments

 1. Sanski says:

  Oooooh, oot kyllä aika fantsu! :) Tosi kivan näköinen asu.

  1. Rhia says:

   Sanski – kiitos :D aika monet ihmiset katsoivat asujamme hymyillen. Ja tuntui se monelle tuovan myös muistoja mieleen joten hyvä valinta se taisi olla.

 2. Wempula says:

  Olit päässyt Aamulehteen. Ihana kuva oli sielläkin :)

  1. Rhia says:

   Wempula – Juu, tiesinkin että sinne voi kuva tulla, mutta kuvaaja ei ollut siitä aivan varma julkaistaanko niistä mitään =) hyvä jos oli onnistunut, itselle ei aamulehteä tule niin en pääse näkemään sitä ihan pian.

 3. Elina says:

  Oli kiva tavata, harmi etten ehtinyt jäädä miittiin – ehkä ensi kerralla!

  1. Rhia says:

   Elina – kuin myös :) kyllä mä heti sut tunnistin kun kuikuilit kaverini takana. Tuleehan noita tilaisuuksia uusiakin niin ehkä sitten paremmalla ajalla!

 4. neitimys says:

  Huomasinkin sut siellä, mutta olin niin kaukana etten viitsinyt änkeytyä tulla sanomaan moi (ja ehkä mua hieman myös ujostutti) Mutta asusi oli aivan upea! Hienoa kun jaksat aina laittautua tälläisiin tapahtumiin, piristää päivään tuollaiset esteettiset asut. Itse löysin sieltä sellaisen vihertävän villakangastakin jossa on 2/3 osaa hihat, jonka pariksi sitten etsin paikallisesta laukku-/nahkatavaraliikkeestä pitkät nahkahanskat (:
  P.S. ihanaa että olet tohon itsesi esittely tekstiin laittanut tuon Hyacinth Pucket kuvan, ahhahha se on mahtava :D

  1. Rhia says:

   neitimys – Mielelläni mä laittaudun aina tapahtumiin. Sehän on samalla myös mainosta mun yritykselle ja blogillekin :) Ja kävin kurkkaamassa blogissasi millaisen takin olit löytänyt, hieno :) Ja ehkä sitten ensikerralla uskallat tulla moikkaamaankin.
   Niitä Hyasinth-kuvia on lisääkin täällä postauksessa ;) mutta senhän sä vissiin jo tiesitkin. Yleensä kun pistän isännän ottamaan valokuvia niin lopputulos on sitten jotain tota luokkaa. Pitää osata vähän nauraa itselleen, se kohentaa itsetuntoakin kun välillä vähän hulluttelee.

Comments are closed.