13/12 Poseeraushommia / Strike a pose

Olen tässä kesän ja syksyn mittaan käynyt keikistelemässä kameran edessä muutamia kertoja. Se on vähän kuin burleskia, mutta jotenkin vaikeampaa. Live-esityksessä “kuva” liikkuu ja yleisölle jää erilaisia mielikuvia. Valokuvassa poseeratessa ikuistetaan se yksi ainoa hetki. Täydellisen hetken löytäminen on vaikeaa, joskus jopa mahdotonta. Mutta tällaisia hetkiä on tullut luoduksi. Kuvien käyttöoikeudet ovat kuvaajalla ja mallilla. Ethän käytä niitä ilman lupaa.

I have been posing for the camera several times during past Summer and Autumn. It’s little bit like burlesque, but somehow more difficult. On live show the “picture” is moving and audience remembers bits and pieces from here and there. When posing for photo, that single moment in time is preserved. Finding that perfect moment is difficult, sometimes impossible even. But these kind of moments I have been part of creating. Copyrights for these photos are owned by photographers and model. Please don’t use them without permission.

Photo: Petra Viitaniemi

Photo: Katariina Kirves

Photo: Minna Väisänen

Photo: Jari Miettinen

Photo: PhoToni / Toni Neffling

Photo: Anitta Vuorisalo

Photo: Tuija Kolari

Photo: Matti Härö