Pyöräkuva vol 4 / Bike photo vol 4

Jatketaan pyöräkuvien sarjaa. Tällä kertaa kuvassa poseeraa kaksi leidiä kukkakimpun kera. Tavan mukaan käsilaukut on pujotettu pyörän sankoihin. Tämän ajoittaminen on itselleni ollut hankalaa, mutta epäilen kuvan olevan 40- ja 50-lukujen taitteesta. Kuva on hiukan suttuinen, joten kampauksista ei oikein saa kunnolla selvää. A-linjaiset hameet kuitenkin viittaisivat 40-lukuun. Kuvan taakse on kirjoitettu “Anu & Ella”. Muuta tekstiä kuvasta ei löydy.

inenglish

Let’s continue my bike photo series. Photo I choose this time has two ladies posing with bouquet of flowers. As it was the habbit, handbags are hanging from the bike handles. Estimating of the era of this particular photo has been tricky for me. I assume it is from the end of 40’s or early 50’s. Photo is sligtly blurry so I can’t really figure out their hairdos. A-line skirts are a hint of 40’s though. Hand written text at the back of the photo says “Anu & Ella”. There is no other text on the photo.

anuella_bikephoto4jpg

2 Comments

  1. Varmaan sun arvelusi on melkoisen paikkansa pitävä. Olisi tosiaan ollut kiva, jos yksityiskohdat olisi paremmin erottuneet, mutta ei voi mitään. Lieköhän kukkakimppu vartavasten ostettu, tai voihan sitä vaikka kuvitella, että naiset on olleet jossain tarjoiluhommassa ja saaneet lähtiessään kukkakimpun mukaansa… tai sitten ovat menossa jonnekin kekkereille:)

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Kukkakimpun tarkoitusta voi tosiaan vain arvailla. Voihan se olla että kimppu ei olekaan heille itselleen vaan ystävälle.

Comments are closed.