Maaliskuun Instagram / March Instagram

Miten mulla taas lipsahti tuo kuun alku niin äkkiä ohi, etten muistanut edes kuulumisia päivittää blogiin. Oon varmaan ollu niin nenä kiinni ompeluksissa taas. Yritän parantaa tapani ensikuussa. Mutta sitten se Maaliskuu. Paljon oli taas kaikenlaista puuhaa. Ensin käytiin Vapriikin Jääkausi-näyttelyn taskulamppukierroksella ihailemassa mammutteja ja sapelihammastiikereitä (niin jännää mennä museoon taskulamppujen kanssa!). Sitten oli Helsingin legendaariset burleskifestarit kansainvälisine tähtineen. Oli kuorokeikkaa Kuplii-festareilla ja höyryjuna-ajelua ja sen sellaista. Aikamoista haipakkaa kyllä. Ja tähän päälle vielä säännölliset balettitreenit kuten joka kuukausi. Havaitsin muuten että kaksi tuntia balettia viikossa on sivutuotteena pienentänyt vyötäröä kolmella sentillä sitten joulukuun. Ei huono.

Huhtikuussa olisi sitten luvassa (kuten jo hyvin tiedätte) 1700-luvun tanssiaisia (asukuvia tulossa ensiviikolla), valokuvaustyöpajaa ja pientä Riikan matkaa. Odotan etenkin tanssiaisia aika innoissani. Tällä kertaa olen järjestänyt sinne myös ohjelmaa pienen luennon muodossa. Kaikkeen sitä pitääkin itsensä tuupata mukaan.

inenglish

How on earth did the beginning of the month go by so fast again? I probably have been sewing so much I didn’t notice. I try to do better next month. Anyways, there was quite a lot going on in March. First there was the Ice age exhibition in local museum center. They had special torch tours which we took part (how cool is it to go to the museum when lights are off and you got your torch with you!) and saw some mammoths and saber tooth tigers. Then there was the legendary Helsinki Burlesque Festival with all fabulous international stars. There was our choir gig at Kuplii-comic con, steam train ride and so on. Lots of activities. And then the regular ballet classes like every month. BTW I notice I have lost 3 cm from my waist since December, thank’s to ballet. Not bad.

In April there will be the 1700’s ball (as you all know already, outfit photos coming next week), photoshoot workshop and little trip to Riga. I am so much waiting for the ball. This time I have arranged little entertainment myself. I will be doing a little lecture there. That will be fun too.

marchinsta2016

MAALISKUU / MARCH
1. Sääntömääräinen Taku / 2. Hääpukuhommia
3. Kaivamassa mammutin nenää / 4. Kuorokeikan Agent Carter
5. Hikinen balettitunti / 6. Talonpoikaishenkeä

1. Mandatory Taku the cat / 2. Wedding costuming
3. Picking mammoths nose / 4. Agent Carter of choir gig
5. Sweaty ballet class / 6. Peasant style

1 person likes this post.

4 Comments

 1. Aika jännä tuollainen museokierros:)

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Se oli hauska idea, mutta toteutus oli ihan pikkuisen ontuva. Salissa oli nimittäin niin paljon väkeä, että oli aika vaikea nähdä mitään, saati edes kuulla oppaan selitystä kun erittäin äänekkäät lapsiperheet olivat vallanneet koko museon. Itse kun pidän siitä että museossa on tilaa katsoa ja kuunnella rauhassa. Mutta näitä taskulamppuopastuksia oli vain yksi per päivä hiihtoloman ajan ja olivat todella suosittuja joten ruuhkaa oli. Ehkä kävijämäärää olisi pitänyt rajoittaa jotenkin että myös aikuiset kävijät olisivat voineet nauttia paremmin erikoisesta museo-kierroksesta.

 2. Hehkuvainen says:

  Olin hiukan pettynyt mammuttinäyttelyyn, postimuseo sen sijaan yllätti iloisesti. Hiihtoloma on kyllä hankala aika käydä missään, kun joka paikka on aivan täynnä.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Aijaa, mikä siinä erityisesti aiheutti pettymyksen? Saattaa olla että pimeäksi vedetty museosali saattoi vaikuttaa mielipiteeseeni näyttelyn tasosta :D tosin osittain näyttely vaikutti ehkä hieman hätäisesti kokoon kasatulta. Esim bongasin virheitä tekstien käännöksissä ja kirjoitusvirheitä.

Comments are closed.