Sarjassa: tätä et tiennyt Evil Dressmakerista

on


***EDIT – Midinetillä on arvonta, hopi hopi osallistumaan! ***


Jokin aika sitten Evil Dressmakerilla kävi armoton pulla elikkä tuuri. Voitin Shandin Lempikoru-arvonnassa paketin. En juuri koskaan voita mistään mitään vaikka osallistun epätoivoisena vaikka mihin arvontoihin. Ja blogi-arvonnoista tämä oli ensimmäinen josta voitin jotain. Paketti pumpsahti postiluukusta toissapäivänä. Silkkipaperin sisältä kuoriutui huulikiilto ja puuterihelmet. Ja eikun testaamaan! Olen joskus vuosia sitten myynyt Oriflamen tuotteita joten Giordani on tuttu juttu. Mutta siitä tosiaan on vuosia, tuotteet ja koostumukset muuttuu.

Omaan ihonsävyyni olisi pinkimmät puuterihelmet olleet parempia, mutta kyllä näilläkin saa kivan hohteen iholle. Etenkin kesällä ne käyvät kivasti aurinkopuuterin sijaan ruskettuneemmalle iholle. Mikäli tää iho nyt mitään ruskettuu, yleensä ei. Olen ikuinen kalkkilaivan kapteeni. No onneksi sävyt ovat hempeitä ja pehmeitä niin ylilyöntejäkään ei satu niin helposti. Huulikiilto on ihanan pehmeää ja kermaista. Pigmenttiä on runsaasti ja se tuntuu iholla taivaallisen pehmeältä eikä kuivattanut huulia yhtään. Loistava tuote! Mitähän muita sävyjä tästä mahtaa löytyä? Voisin tehdä tilauksen…

Variaatio kasakkaprinsessasta.
Palkintotuotteilla tehty pikameikki: pohjalla meikkipuuteri,
Giordani huulikiilto, Giordani puuterikuulat.
Variation on cossack princess.
Makeup done with prize make up: base made with make up powder,
Giordani lip gloss, Giordani powder beads.


Olen saanut Freelancerilta haasteen kertoa itsestäni seitsemän tavallista/epätavallista asiaa. Listojen tekeminen on hidasta hommaa, toivottavasti saan tämän tehtyä ennenkuin pitää lähteä kaupunkiin ostoksille ja kahville ystävän kanssa…

1. Olen tehnyt töitä maatalouslomittajana, ruokakaupan kassana, maitosuodatintehtaassa liukuhihnan ääressä, päiväkodissa sihteerinä, kirjastossa toimistoapulaisena, verhomyyjänä, paramenttiompelijana, leipäkonsulenttina, meikkaajana ja hääpukumyyjänä.

2. Nukun yleensä alasti.

3. Käyn saunassa kaksi kertaa viikossa. Useamminkin kävisin mutta kun ei ole omaa saunaa asunnossa niin ei voi.

4. Puhun englantia englantilaisittain murtaen. Isäntä kun on englantilainen niin on sikäli ymmärrettävää että puhun ennemmin englantilaisittain kuin amerikkalaisittain. Voisin toki puhua englantia suomalaisittain murtaen kuten Tommi Mäkinen. Olen ihminen johon tarttuvat kaikki murteet ja tämä näemmä koskee myöskin muita kieliä sillä jopa isännän mielestä puhun selkeästi samoilla painotuksilla ja nuotilla kuin hän. Isäntä tietenkin väittää että hän puhuu puhdasta englantia eikä mitään murretta. Emme ole isännän kanssa asiasta samaa mieltä.

5. Olen asunut elämäni aikana vain 6-7 vuotta täysin yksinäni. Mulla on lähes aina ollut kämppiksenä joko opiskelukavereita, veljeni tai poikaystävä. Muuttaessani ekaa kertaa ihan yksinäni asumaan oli taivaallista kun ei tarvinnut välittää kenenkään mielipiteistä ja sai olla ihan omissa oloissaan.

6. Lapsena mulla oli raudat ja sen kovakouraisen perkeleen ansiosta pelkään hammaslääkäriä. Pisin aika etten ole käynyt ollenkaan hammaslääkärissä oli noin 6 vuotta. Pitkän tauon tuloksena kaksi kuollutta hammasta ja 10 reikää. Nyt käyn kerran vuodessa säännöllisesti yksityisellä hammaslääkärillä joka on hellävarainen ja käyttää puudutusta joka kerta.

7. Pesen vaatteeni Eco-merkkisellä kotimaisella tuoksuttomalla ja ekologisella pesuaineella ja huuhteluainetta käytän ainoastaan pyyhkeisiin ja lakanoihin. Ikävä kyllä isäntä käyttää tavallista Omoa ja huuhteluainetta joten useimmat vaatteistani ovat alkaneet tuoksua nenääni aika voimakkaasti. Oliskohan perheneuvottelun paikka…

Ja koska aika alkaa käydä vähiin niin olen tylsä ja typerä ihminen enkä haasta ketään. Tämän haasteen saa ottaa ketä nyt sattuu huvittamaan. Olkaapa hyvät!

ENGLISH SUMMARY
Some time ago Evil Dressmaker had some good luck. I won in Shandi’s lottery. Usually I never win anything even though I desperately take part in many different lotteries. This was first blog-lottery I won. I recieved powder beads and lip gloss. I have been selling Oriflame products years ago so Giordani is familiar to me. Beads create lovely shadings for my pale cheeks and lip gloss is dreamy creamy. It feels so soft and doesnt dry my lips at all. I wonder what other shades there are available.

I was tagged by Freelancer to list 7 ordinary/unusual things about myself. Here we go…

1. I have been working as holiday substitute for farmer, cashier in grocer’s, in milk filter factory as line production worker, secretary in children’s daycare, assistant in library, salesperson in curtain shop, seamstress making priests outfits, bakery product demonstrator, make up artist and wedding shop salesperson.

2. I usually sleep naked.

3. I go to sauna twice a week. Would go even more often but we don’t have own sauna in our apartment.

4. I speak english in english accent. When my boyfriend is english it’s no surprice really. I could be speaking english in finnish accent though, like finnish rally driver Tommi Mäkinen.All dialects and accents stick to me rather fast and apparently that applies to other languages aswell.

5. During my life I have lived only about 6-7 years all on my own. Almost all the time I’ve had my school mates or my brother as room mate. Or I have been living with boyfriend.

6. As a kid I had braces and because of that rough devil I’m afraid of dentists. Longest time I didn’t go to dentist was about 6 years. Result of long break: 2 dead tooth and 10 holes. Now, once a year, I go to private dentist who is delicate and uses local anesthesia every time.

7. I wash my clothes with finnish Eco-washing powder. It is fragrance free and ecological. Unfortunately my bf washes clothes with ordinary Omo and uses softener so most of my clothes have started to smell quite a bit. Maybe it’s time for family pow-wow…

And now I’m gonna be boring and not tag anyone. But whoever feels like it can take this tag and reply.

7 Comments

  1. Ilona says:

    Heh, työpaikkasi ovat aika monipuolisia! :) Sain Freelancerilta tuon saman haasteen, en vielä tiedä mitä voisin paljastaa itsestäni…

  2. Cerisier says:

    Mikä on paramenttiompelija? Luin eka parlamentti, ja mietin oletko siis ommellut jotain eduskunnan verhoja ja kansanedustajien ratkenneita pöksynsaumoja :)

    Kiitos muuten haasteesta, sain (vihdoin ja viimein) siihen vastattua.

  3. Rhia says:

    Ilona: no kaikenlaista on tässä elämässä jo tullut tehtyä =) enkä ole edes ihan varma että tuliko tuohon kaikki… nykyään olen vaan ompelija ja meikkaaja

    Cerisier: paramentti tarkoittaa kirkkotekstiiliä tai jumalanpalveluksessa käytettävää tekstiiliä, pääasiassa ompelin pappien virkapaitoja, mutta myös alboja ja stolia joita papit käyttävät jumalanpalveluksessa. Aika mielenkiintoista ja erilaista työtä vaikka en muuten uskonnollinen olekaan.

  4. Salka says:

    He, täällä toinen entinen hammaslääkärikammoinen, ilmeisesti oikomishoidot ovat omiaan luomaan traumoja..:T Multa kiskottiin hampaita irti, se oli inhaa.. Ja kyllä se kammo yllättäen lähti, monen monen vuoden tauon jälkeen kun sai sitten hammaslääkärissä ravata ihan asiakseen:(

  5. Rhia says:

    Salka: ne meinas oikomishoidossa melkein tukehduttaa mut alginaatilla, sillä vaaleanpunaisella muottiaineella. Siihen aikaan kun minäkin kävin oikomishoidossa ei oltu turhan hienovaraisia edes lasten ollessa kyseessä. Eikä asiaa helpottanut yhtään se tieto että isää oli hammaslääkäri porannut ikeneen. Ja meidän terveyskeskus-hammaslääkäristä liikkui semmosia juttuja pitkin kyliä että kukaan ei mennyt sinne mielellään. Onneksi nykyinen hammaslääkäri on ihan toista maata, nyt menen jo melkein mielelläni… Mutta kalliiksi se tuli, kun kaikki pantiin kuntoon tuli se maksamaan reilusti päälle 1000€. Että kallis purukalusto meikäläisellä =)

  6. Idhren says:

    Kiintoisaa ;)

    Hammaslääkärit on kyllä jotain… Vaikka omalla kohdalla oikomishoidoissa oltiin jo aika inhimillisiä, nin erityisesti muottiaineista on mullakin painajaisia edelleen… Ja hampaiden vetelystä >_> Jännä oli muuten huomata, miten hammaslääkärissä kohtelu (kävin vielä “kotona” asuessani ja sen jälkeenkin parikin kertaa vuodessa, koska ikeniin kertyy roskaa ja semmosta, nyt kun ollu yli vuoden menemättä ni varmaan tyyliin tippuu hampaat suusta >_<) muuttu ihan 180 astetta ku täysi-ikäistyi ja muuttui maksavaksi asiakkaaksi... Heti kohdeltiin vielä ystävällisemmin ja ymmärtävämmin ja jotenkin enemmän asiakaspalvelufiiliksellä O_O Kummallista, jälkeen päin olen katkera, noin ystävällisellä käytöksellä jo muksuna ei olis sitä pientäkään pelkoa päässyt kytemään >_> “ÄLÄ SIINÄ INISE JOS KERRAN EI SATU, EI TÄMÄ PELOTTAVAA OLE!”

    Btw, lueskelin Grimasin sivuja ja tuoteselosteita ja piti ihan positiivisesti yllättyä, kun sielläkin painotettiin sitä, että voi olla allerginen aineille oli ne sit “luonnosta” tai synteettisiä :P Jos jo aiemmin pidin Grimasia hyvänä niin toi nosti osakkeet jo pilviin :P

  7. Rhia says:

    Idhren: Joo, en ihmettele yhtään että hammaslääkäripelkoisia on niin paljon. Eikä edelleenkään kaikki hampilääkärit ole niitä hellävaraisia… Muistan miten pelkäsin hammaslääkäriä jo lapsena, kerran joutuivat tarkistamaan hampaani niin että roikuin ovenkahvassa enkä suostunut menemään tuoliin istumaan. Ei auttanu kiiltokuvat eikä tikkarit siinä kohtaa.

    Grimas on pop!

Comments are closed.