Boutique & Studio

Tiedotus asiakkaille!

Ompelimo Evil Dressmaker on toistaiseksi suljettu uudelleenjärjestelyjen johdosta. Havumäen Kuistiputiikki palvelee omalla sivullaan ja erikseen ilmoitettavissa tapahtumissa.

Terveisin
Atelje-ompelimo Evil Dressmaker ja Havumäen Kuistiputiikki

For our customers!

Atelier boutique Evil Dressmaker is closed for re-branding. Pinehill Kuistiputiikki Lobby shop is open on it’s own page and events, which will be announced separately.

Best wishes
Atelier boutique Evil Dressmaker & Pinehill Kuistiputiikki Lobby shop

EDlogoTURQUOISEbackgr

Evil Dressmaker-mallisto koostuu pienestä valikoimasta pin up, vintage ja steampunk henkisiä vaatteita ja asusteita. Niitä on saatavilla erilaisissa tapahtumissa, joista ilmoitetaan erikseen. Teen lisäksi erilaisia korjaustöitä, istuvuusmuutoksia sekä mittatilauksena vaatteita asiakkaan toiveen mukaan. Olen erikoistunut naisten juhla-asuihin ja vintageen. Kaikki tuotteet ovat Sastamalassa käsinvalmistettuja.

Ateljee & Putiikki
Varaa tapaaminen sähköpostilla
rhia(at)evildressmaker.com

IN ENGLISH
Evil Dressmaker-collection consists of small selection of pin up, vintage and steampunk inspired clothing and accessories.  Occasionally you can find them in local events, which are announced accordingly. I also do repair work, fitting alterations and made to measure clothes according to customers wishes. I am specialised on womens gowns and vintage. All items are hand made in Finland.

Studio & Boutique
Make the appointment by e-mail
rhia(at)evildressmaker.com

Evil Dressmaker (Osuuskunta Karneoli) Y-tunnus 1874150-1

2 Comments Add yours

 1. Sanna says:

  Hei,

  huomasin että sinulla on ollut Borletti-merkkinen ompelukone.

  Ajattelin kysyä mitä teit sille, kun se lakkasi toimimasta. Jos se on sinulla jossain tallella, voin lämpimästi suositella Veikko Tiaisen huoltoliikettä Konttorikonehuolto Tiainen (Osoite: Porvoonkatu 17, 00510 Helsinki, Puh.: 09 1461118). Toki huolto sijaitsee Helsingissä asti, mutta kyseinen vanha herra on todellinen vanhanajan mekano joka hallitsee tämänkaltaisten koneiden huollon.

  Talvisin terveisin
  Sanna

  1. Rhia says:

   Sanna – Puolisoni yritti sitä korjata, mutta ei se tainnut tulla kuntoon. En enää ihan tarkkaan muista sillä en ole vuosikausiin edes yrittänyt ommella sillä. Helsinki on vähän kaukana huollattaa ompelukonetta, mutta pistän harkintaan jos tulee sinne suunnalle kulkua. Kiitos vinkistä.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.