How often do you get to go to movie premier

on

Miten usein sitä pääsee leffan ensi-iltaan? No tämmönen tavis ei kovin usein. Siksi pitää laittautua parhaimpiinsa.

inenglish

Well, the commoner like me, not very often. That’s why I had to wear my Sunday best.

premiere1

premiere2

40-luvun vintage-puku – kaverilta
Korvikset, vintage-turkis, käsilaukku – kirppis
Kengät – Minna Parikka, second hand
Hattu – itse tehty

40’s vintage dress – from a friend
Earrings, vintage fur, purse – thrifted
Shoes – second hand Minna Parikka
Hat – made by me

6 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Wow O_o. Turkiksista voidaan olla montaa mieltä, mutta pakko sanoa että kyllä se tässä on paikallaan. Pukee naisen ladyksi!

 2. Rhia says:

  Hehkuvainen – Turkikset tosiaan jakavat mielipiteitä ja myös herättävät vahvoja tunteita. En muista olenko blogissa koskaan kirjoittanut aiheesta, mutta oma kantani on että eettisesti tuotetut turkikset ja vintage-turkikset ovat ok. Eläinrääkkäystä en hyväksy enkä osta uusia turkiksia. Kirpputoriltakin ostan yleensä vain sellaisia turkisjuttuja joista näen että ovat vanhoja. Vintage-tyylissäkään ne eivät tietenkään ole pakollisia, mutta antavat omasta mielestäni loppusilauksen jota toisinaan kaipaan.

 3. Hieno! Kyllä tuo turkis tuo asuun sitä jotain, vaikka se näyttävä asu olisi ilmankin. On hyvä kun sulla on tilaisuuksia pukeutua kauniisiin asuihin joita sulla on:)

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Joo, jotenkin se on tässä piste i:n päällä. Ei näitä tilaisuuksia nyt ihan hirveästi tule eteen, mutta käytän kyllä surutta näitä asuja muutenkin kuin juhlatilaisuuksissa.

 4. Laura says:

  It’s beautiful (you’re beautiful). Could I know what fabric is that? and what other fabrics could be used for a spring-summer version? thanks for the english version of your site, I realized you’re in Finland. Greets from Argentina.

 5. Rhia says:

  Laura – Greetings back to Argentina! Dress is made of some sort of woven stripe fabric, other stripes are georgette type and other stripes are crepe satin (satin on reverse side). Colour is black so only the weave creates the stripes. It’s ever so lovely non-stretchy material, slightly see-through. There probably is a proper name for it but I don’t know it.
  I would say this is quite summery fabric even though it’s black, but any georgette type or viscose fabrics should do for summer dress like this. Anything light weight and well draping fabrics are good for this style really. Perhaps even some jerseys if they are not too thin.

Comments are closed.