Tarpeellista nättiä / Usefull pretty thing

Olen kovin tykästynyt noihin lasisiin ruusulimonadi-pulloihin kun ne ovat niin nätisti muotoiltuja. Pohdinkin tässä että miten niitä voisi uusiokäyttää ja keksinkin internjetsin välityksellä missä. Yhden käsisaippuapullon pumppu sopi juuri täsmälleen tuohon lasipulloon joten tästä tuli nyt keittiön käsisaippuapullo. Irrotin pullosta muut etiketit ja jätin vain tuon näteimmän. Se olisi ehkä vielä näyttävämpi jos korkin maalaisi kullan tai hopean väriseksi. Ja toki siihen voisi askarrella myös oman, tyyliin sopivan etiketin. Samaa voi kokeilla myös muihin saippuoihin, shampoisiin ja hoitoaineisiin, jos muovipullot eivät miellytä silmää. Tosin lasinen pullo ei ehkä välttämättä käy yksiin hankalan mallisen kylppärilavuaarin ja laattalattian kanssa. Tuleeko teille mieleen muita käyttökohteita?

HUOM! Tällaisia pullonvaihto-operaatioita suorittaessa kannattaa kuitenkin muistaa että vahvoja kemikaaleja ei saa säilyttää elintarvikepakkauksissa ja mikäli tuotteessa on varoitusmerkkejä, niin nekin tulisi siirtää uuteen säilytysastiaan. Eli maalaisjärki mukana näissäkin.

inenglish

I like very much those glass rose lemonade bottles. They are very nicely designed. So I was wondering is there any way to reuse them. Interwebs was helping me to figure out what to do with them. One of our hand soap bottles pump fits just perfectly on the bottle, so it’s now sitting in our kitchen. I removed all labels except the front one. It would be even more awesome if the cork would be painted in silver or gold. You can also print your own label. You can try this to other soap, shampoo and conditioner bottles too if you don’t like the look of plastic bottles. Allthough glass bottle doesn’t necessary work with awkwardly shaped sink and tile floor. Can you think of other uses?

NOTICE! Atleast here in Finland it is not allowed to store strong chemicals in containers meant for food products, and warning labels should be moved to new container if it’s replaced. So use your common sense when doing this.

soapbottle

4 Comments

 1. Hmm… meiltä löytyisi kanssa tuon saman firman limpparipulloja. Nuoriso on niitä ostanut Joensuun Punnitse & Säästä -karkkikaupasta. Inkiväärijuomasta se alkoi. Ruusulimpparipullo on kuulemma varastossa, mutta kirsikkalimupullo oli tyttären huoneessa. Eipä ole tullut tuollainen idea mieleen lainkaan. Olis mukava kokeilla sopisko joku meidän pumpuista niihin. Tosin ei taitasi arkikäytössä meillä olla sopiva, ettei joku tiputtaisi sitä.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Ei tuo meilläkään kylppäriin sovi, siellä on hankalan mallinen allas jossa on pienet ja hieman viistot laskutasot ja laattalattia. Ja kiipeilevä kissa. Ei aikaakaan kun pullo saippuoineen olisi säpäleinä lattialla. Mutta keittiössä saippuapullo on sen verran kaukana altaan reunasta että siinä se toimii ilman vaaraa. Muita vinkkejä näiden käyttöön otetaan myös vastaan. Nämä kun eivät kelpaa pullopalautukseen. Ehkä säilön niihin kesällä ohrajuomaa tai jotain, näissä kun ne kierrekorkit.

 2. Anniina says:

  Hei, näyttääpä kivalta! :–)

  1. Rhia says:

   Anniina – Tykkäisin vielä enemmän semmoisesta metallisesta pumpusta (ois nätimpi kuin tää muovinen), mutta niitä ei nyt kotona ollut tyrkyllä enkä viitsinyt tätä varten erikseen ostaa kun noita pumppupulloja kuitenkin oli valmiina.

Comments are closed.