Kirppistuuria / Thrifters luck

on

Musta tuntuu että mulla on viimeaikoina ollut niin älytön kirppistuuri että tää ei voi jatkua kovin pitkään. Kaikki hyvä nimittäin loppuu aikanaan, yleensä ennemmin kuin myöhemmin. Tuntuu sille, että jotkin ostoslistalla olleet tavarat ovat suorastaan kävelleet syliin kirppiksillä ja muutamia jo varsin pitkään etsimiäni asioita on putkahtanut myöskin ulottuville. Olen löytänyt muun muassa osasia suunnittelemaani steampunk-asuun (asun paljastan myöhemmin, kunhan nyt ompelen sen ensin), blogissa jo nähdyn neuletakin ja viimeisimpänä pitkään ja hartaasti etsityt edulliset ja hyväkuntoiset teatterikiikarit sekä twinset-tyylisen helmikoristellun neuletopin. Pari muutakin juttua on löytynyt, mutta esittelen niitä blogissa sitten myöhemmin. Jännityksellä vain odotan, että koska tämä moukan tuuri päättyy. Sitä ennen voisi ihan mieluusti vielä löytyä ne istuvat, edulliset 40-luvun kävelykengät (vaikka jossakin vinkeässä värissä kuten vihreänä tai punaisena) ja pari 30-luvun pukua.

inenglish

I have a feeling that I’ve recently had extremely good thrifters luck and this can’t continue very long. All good comes to an end, you know, usually sooner than later. It feels like things on my shopping list have practically dropped on my lap. Some items I have been searching for quite some time have been all of a sudden there for me to grab. For example I have found bits and bobs for the steampunk outfit I’m planning (I will show you what it is, as soon as I sew it first), and the cardigan you’ve already seen here. The latest find is twinset-style beaded knit top and affordable opera glasses which I have been looking for really long time. There’s been couple other finds too, but I will show them to you later. I’m nervously waiting when does this thrifters luck ends. Before that I’d happily find affordable 40’s shoes (preferably in some funky colour, like green or red) and couple 30’s dresses too.

jumper

Helmineule & helmet – kirppis
Hame – itse tehty
Valkoiset teatterikiikarit kurkistavat  pikkuisen
grafoskoopin takaa, kyynärpän korkeudella. 

Beaded top & pearls – thrifted
Skirt – selfmade
White opera glasses peek a little behind
the graphoscope, on my elbow level. 

2 Comments

  1. Kaunis tuo toppi. Onko tuo hame ollut blogissa aiemmin? Yritin tiirailla sitä tarkkaan mutten saanut selkoa oikein. Se on jännä, kun joskus löytyy paljon kivaa ja sitten voi mennä pitkät ajat ettei mitään tunnu löytyvän.

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Kiitos! Hame on ollut blogissa aiemmin, tosin vähän vanhemmissa postauksissa. Kynähame ei ole ihan niitä ehdottomia suosikkejani joten tätä on tullut käytettyä viimeaikoina harvemmin, enemmän ehkä silloin jos olen lähdössä jonnekin bileisiin, tai ravintolaan tms. On se nähty ainakin tuossa viiden vuoden takaisessa postauksessa. Jotkut mustat vaatteet on todella vaikeita kuvattavia, etenkin jos valaistusolosuhteet on hankalat. Tässä hameessa on keskellä edessä ja takana kuosiin kudottua mustaa villasekoitetta ja sivuilla puuvillasatiinia. Helmassa on pitsiröyhelö ja pieni, noin 10 cm korkuinen viistottu osa jonka ansiosta pitsi vähän heilahtelee kävellessä.

Comments are closed.