Saanko esitellä … / May I present …

… Neiti Sophia  van Cauhto. Hän on lepidopteristi ja toksikologi. Hänen perheensä matkusteli pitkään Orientissa ja melkein koko lapsuutensa neiti viettikin mm. Shanghaissa ja Jakartassa. Siksi neiti varmaan onkin kovin viehtynyt itämaihin ja usein yhdistää asuihinsa värikkäitä silkkejä ja kultakankaita. Jakartan vuosinaan neiti tutustui perhosiin ja kiinnostui lepidopteriasta.

Tänään neiti tapaa joukon eksentrikkoja jotka ovat aikeissa sijoittaa hänen seuraavaan tutkimusmatkaansa joka suuntautuu Amazonian viidakoihin. Matkan tarkoituksena on tutkia morphoperhosia ja nuolimyrkkysammakoita. Karttoja ja matkasuunnitelmia on varsin paljon joten Neiti van Cauhto pakkasi ne isoon laukkuun.

inenglish

… Miss Sophia van Cauhto. She is lepidopterist and toxicologist. Her family travelled long time in Orient and she spent most of her childhood in that neighbourhood, in Shanghai and Jakarta. That must be the reason why she is very fond of oriental style. She likes colourful silks and gold weaves. In her Jakartan years she got interested in butterflies and lepidoptery.

Today she’s meeting a group of excentrics, who are planning on investing on her next adventure to Amazonian jungles. The purpose of the trip is to study morpho butterflies and poison dart frogs. There’s quite a lot of maps and travel plans, so Miss van Cauhto packed them in her tapestry bag.

vanCauhto1

Hellekypärä, hitsauslasit, saappaat, brokadilaukku, vyö,
lasipullot, kompassi, teatterikiikarit & pikkulaukut – kirppis

Pusero, turnyyri, alushameet, liivi ja hame – itse tehty
Viitta & käsineet – vintage
Kaulakoru – All Saints

Pith helmet, welding glasses, boots, tapestry bag, belt,
glass vials, compass, opera glasses & small leather bags – thrifted

Blouse, bustle, vest and skirt – made by me
Cloack & netted gloves – vintage
Necklace – All Saints

vanCauhto2

vanCauhto4

vanCauhto3

Toksikologin ominaisuudessa Neiti van Cauhtolla on aina mukana
matkakokoinen vastalääke-varasto. /
As a toxicologist Miss van Cauhto always travels with her
travelsize antidote kit.

vanCauhto5

5 Comments

 1. AMAZING! Really love your character and her costume! Rich textures, imaginative story, and the photography is magical!! Very inspired and inspiring, Rhia!

 2. On hauska tavata tämä neiti Sophia:) Hänellä näyttää olevan oikein kaunis vaatetus ja muutenkin hyvät varusteet. Kyllä on hauska tuollainen pukeutumismahdollisuus! Voin kuvitella kuinka kivaa on miettiä erilaisia osia asuun.

  1. Rhia says:

   Natalia Lialina – Thank you so much, I’m glad if I can spread some inspiration around. I really enjoy creating these little characters.

   Metsäntyttö – Juu, tämä on tosi hauskaa puuhaa kun voi päästää mielikuvituksen ihan lvilliksi. Eikä tämä tähän pääty, nimittäin nyt tosiaan osa asusteista jäi tekemättä kun aika loppui kesken. Varmasti vielä muitakin asukokonaisuuksia Sophia-neidille valmistuu. Jonkinlaisia pussihousuja ainakin olen miettinyt ja toisenlaista pitkähihaista puseroa myös.

 3. vipsu says:

  Ihana!!! <3 Upea kokonaisuus, neidin seikkailuista voisi lukea vaikka kirjoja.. vinkvink.. ;)

  1. Rhia says:

   vipsu – Neiti kiittää kohteliaisuudesta. Vai että kirjoja ihan :D no ehkä joku pieni novelli voitaneen järjestää, mutta kirjaa ei ehkä ihan pikaiseen ole tulossa :D

Comments are closed.