Pukukilpailu – ÄÄNESTÄ / Frock competition – VOTE

on

                                                               *blogiyhteistyö Kangaskapinan kanssa/
                                                                 affiliate with Kangaskapina

Tadaa, juhlapukukilpailu on eetterissä. Käy katsomassa muut kilpailijat ja äänestä suosikkiasi Kangaskapinan verkkosivulla. Sattuman oikusta minun pukuni näyttää olevan listan ensimmäisenä. Äänestäminen vaatii FB-kirjautumisen, mutta mikäli sinulla ei ole FB-tiliä voit äänestää myös lähettämällä sähköpostia Kangaskapinaan. Ohjeet kilpailusivun alareunassa. Äänestysaikaa on viikko.

inenglish

Tadah, frock competition is on the air. Go and check the other participants and vote your favourite on Kangaskapina web page. By coincident my dress seems to be the first on the list. Voting requires checking in with FB-account, but if you don’t have that you can also vote by email, which address you can find at the end of the competition page. There is one week to vote.

pukukilpailu

5 Comments

 1. Kata says:

  Äänestetty! Eikä tarvinnut edes harrastaa puolueellisuutta, koska sun puku nyt vaan oli hienoin. :P

 2. Lotta says:

  Äänestetty. Pukusi todella erottui joukosta. Helmi!

  1. Rhia says:

   Kata & Lotta – Yhtiömme kiittää :D

 3. Rosy says:

  My vote was for you, of course, dear Lady!! Your dress is stunning!!

  1. Rhia says:

   Rosy – Thank you my dear! The results will be out on Monday the 16th. I can’t wait!

Comments are closed.