Hyvästi Tammikuu / Goodbye January

Oho, se on sitten vuoden ensimmäinen kuukausi takana. Kylläpäs se meni äkkiä. Ihan vähän turhan äkkiä nimittäin. Ja koska tuo tilipussikin näytti tyhjentyvän yhtä haipakkaan, niin pistän tässä aika piakkoin vielä toisenkin blogikirppiksen. Ensimmäisestäkin tosin on vielä pari juttua jäljellä.

Mutta mitäs sitä oikein Tammikuussa tuli tehtyä, tuntuu ettei enää edes muista kun se meni niin äkkiä. No ainakin kävin ompelimoyrittäjän kuolinpesän huutokaupassa. Se vasta olikin jännittävää. En ole kovin monesti huutokaupoissa käynyt, tämä taisi olla peräti kolmas kerta. Nyt olenkin sitten reilun 2000:n sukkanauhaklipsun onnellinen omistaja. Ei varmaan tarvitse koko elämän aikana ostaa lisää. Paljon mielenkiintoista tavaraa olisi ollut kaupan, mutta yritin pitää järjen päässä ja huusin vain sellaista tavaraa jota oikeasti halusin ja kohtuuhinnalla. Oli kuitenkin hauska seurata muiden tapoja huutaa ja sitä miten aivan randomeiden omituistenkin tavaroiden hinta saattoi yhtäkkiä pompsahtaa ylös. Kiva kokemus kuitenkin.

Mitäs muuta? Ai niin, muistin kovaäänistä naapuriamme pienellä kirjeellä (klikkaa kuvaa lukeaksesi viesti). Sitten oli tietysti Vapriikki-vintage ja jotain yleistä häröilyä kuten aina. Kuoro ja balettiharrastukset on taas aloitettu joulutauon jäljiltä ja lähdinhän minä tosiaan mukaan siihen juhlapukukilpaankin. Että semmoinen Tammikuu. Instagramissa ei näemmä ihan hirveästi ole ehtinyt tapahtua.

inenglish

Oops, the first month of the Year is over. It went really fast. Almost too fast. And because my pay check went as fast as the month, I will put up another blog fleamarket soon. There’s still couple items left in the first one.

But what did I do in January. I don’t seem to remember anymore because it went so fast. Well atleast I went to auction. They were auctioning the lot from seamstress who died. It was rather exciting. I haven’t really been to auctions much, I think this was third time. Now I’m the happy owner of over 2000 suspender clips. I probably don’t have to buy any more of them during the rest of my life. There was lots of interesting stuff for sale, but I tried to keep my cool and did bidding only on the items I really wanted and kept the prices reasonable. It was fun to watch how other people were bidding and how prices for some random stuff climbed up pretty high. Very exciting and fun experience.

What else? Oh yes, I sent a little note to our loud neighbour (they love to sing very loudly pretty much every day, message was shortly this: you probably don’t realize that you got rather loud voice and it can be heard in next door apartments. Thank you for not singing at night or very early mornings. However there are musical rooms in local libraries where you can go and practice your music, for free. Greetings from neighbours who want to choose when and what kind of music they listen.) Then there was of course Vapriikki-vintage event and some random randomness. Choir and ballet have already started after Christmas break, and then there is this frock competition I entered. So that kind of January. Apparently my Instagram has been rather boring this month.

janinsta

TAMMIKUU / JANUARY

1. Huutokaupasta sukkanauhaklipsuja / 2. Terveisiä naapurille
3. Gourmet suklaata ystävältä / 4. Instagramin mustavalkokuva-haaste

1. Suspender clips from auction / 2. Greetings to the neighbour
3. Gourmet chocolate from friend / 4. Black & white photo challenge on Instagram

5 Comments

 1. love going to auctions. It’s fun to see what people will buy. Perhaps there’s some sort of metal curtain in those suspender clips future?

 2. Hehkuvainen says:

  Mää en ole koskaan ollut huutokaupassa, se olisi varmasti jännittävää (vaikkei mitään ostaisikaan). Ah, kulttuurinaapuri. Toivottavasti lappu auttoi.

 3. SalSaDesign says:

  Huutokauppa kuulosti todella mielenkiintoiselta ja nuo sukkanauhaklipsut ovat ihana löytö! Tammikuu tosiaan tuli ja meni, nyt sitä ihmetellään että mikä ihmeen helmikuu ;)

 4. Raskiiko tuollaisia suklaita syödäkään:)

  1. Rhia says:

   thorne garnet – It definitely was fun to watch other people, what they were buying and how much they were willing to pay. Fun experience as it was, I will definitely go again some time. Yes, I actually got already a suggestion for a skirt with helluva lot suspender clips :D

   Hehkuvainen – Olishan se ollut jännää vaikka ei ois mitään ostanutkaan. Kyllä varmasti menen uudelleenkin jos/kun semmosia lähelle tulee. No ainakin naapuri on kuulemma viimeaikoina laulanut hiljempaa. Ite en ole täällä useinkaan sitä kuulemassa kun se tapahtuu siihen aikaan kun oon jo töissä.

   SalsaDesign – Siellä olisi ollut paljon muutakin mielenkiintoista ostettavaa, mutta en halunnut tuhlata koko kuukauden budjettia kumminkaan :D Huusin pari rullaa kangasta, kaariviivaimet ja nämä klipsut, siinähän sitä olikin sitten jo.

   Metsäntyttö – Melkein ei, mutta söin sitten kumminkin. Hyviä olivat.

Comments are closed.