S-I-S: huivi / S-I-S: scarf

Olen maininnut blogissa aiemminkin, että en ole kovin taitava asustamaan. Siksi yritän jatkuvasti keksiä erilaisia tapoja miten se onnistuisi helpoimmin. Kaapeissani on erilaisia huiveja vaikka muille jakaa, mutta jostain syystä en oikein osaa niitä käyttää, eivätkä ne välttämättä edes toimi kovin monien vaatteideni kanssa. Niinpä halusinkin erityisesti osallistua tämänkertaiseen Share-In-Style-haasteeseen jonka teemana on huivi.

Mietin erilaisia vaihtoehtoja ja tutkailin huivirasiaani (lue: -rasioitani). Lopulta päädyin tähän Lanvinin silkkihuiviin joka ei ole päässyt käyttöön vielä kertaakaan vaikka on odotellut vuoroaan jo jokusen tovin. (Jos ette kerro kellekään niin paljastan että yli vuosi siitä on kun tämän huivin ostin.) Aika häpeällistä, olen omistanut yli vuoden legendaarisen muotitalon silkkihuivin enkä ole käyttänyt sitä kertaakaan. 

Jaoin tämän postauksen Mis Papelicos-blogissa.

inenglish

I have mentioned in the blog before that I’m not particularly good at accessorizing. That’s why I always try to invent new ways on doing it easy. I have stashed loads of scarfs, but for some reason it is difficult to combine them with my outfits. And they don’t even necessary suit my other garments. So that’s the reason why I especially wanted to join in this weeks Share-In-Style challenge with scarf-theme.

I was considering different options and rummaged through my scarf box (read: boxes). Finally I chose this Lanvin silk scarf, which I haven’t used a single time. It’s been waiting for it’s turn quite some time now. (If you promise not to tell anyone, I will reveal that I actually bought this scarf over a year ago.) Quite a disgrace isn’t it, I have had silk scarf by legendary fashion house for over a year and I haven’t used it even once.

I shared this in Mis Papelicos.

huivi1

Huivi, rintakoru ja neule – kirppis
Tweedhame – itse tehty /
Scarf, brooch & knit top – thrifted
Tweed skirt – selfmade

huivi2

huivi3

huivi4

7 Comments

 1. JJ says:

  Gosh that’s a beautiful scarf! You styled it so nice, letting it stand out while still complimenting the rest of your outfit. I usually end up wearing this type of scarf on my head so most of the lovely prints get lost in the folds. :o(

  JJ
  http://www.dressupnotdown.blogspot.com

 2. Tykkään kovasti tästä asusta. Se on väreiltään ja muutenkin hyvin yhteensopiva kokonaisuus minun mielestäni. Hame on kiva, tykkäisin itsekin tuollaisesta. Ja tuo silkkihuivi on kuvioiltaan kaunis. Silkkihuivit on kyllä ylivertaisia muihin nähden. Pääsin makuun kun löysin vuosia sitten kirppikseltä Marja Kurjen huiveja ihan pikkurahalla. En osaa huiveilla asustaa, mutta ihan arkikäytössä kaulanlämmikkeenä pidän.

  1. Rhia says:

   JJ – Thank you so much! Silk scarfs are quite slippery so I don’t usually wear them on my head, they keep sliding off :D But since they usually have lovely prints, I love to buy them and now I have to learn to use them too ;) Thanks for dropping by!

   Metsäntyttö – Kiitos kovasti! Silkki on yksi suosikkimateriaalini ja näitä silkkihuiveja tulee ostettua vähän turhaankin jos sattuu osumaan edullinen kohdalle. Ensimmäinen silkkihuivini oli Marja Kurjen puna-sini-ruudullinen huivi jonka löysin kerran hyvin tuulisena päivänä kadulta 80-luvun lopussa.

 3. Rosy says:

  It’s time to vote on Share in Style, dear friend.

 4. Lally says:

  Oh you should definitely wear this scarf more often it’s so beautiful! I adore the print.

  1. Rhia says:

   Rosy – Ah yes, the voting! I have to check all the participants first :D

   Lally – I think so too, the print is perfect!

 5. Hehkuvainen says:

  Huivi sointuu kauniisti tuohon hameeseen, tosin tuo huivi on varmasti hyvä pari monelle muullekin vaatteelle. Kissa näyttää taas yhteistyöhaluiselta :D.

Comments are closed.