Juhlapukukilpailu / Frock competition

*blogiyhteistyö Kangaskapinan kanssa/
affiliate with Kangaskapina

Sitä ollaan kuulkaa jännän äärellä taas kerran. Tulin nimittäin lähteneeksi mukaan yhteen kilpailuun. Nettikangaskauppa Kangaskapina järjestää juhlapukukilpailun. Mukana on seitsemän ompelevaa bloggaajaa. Tehtävänä on ommella juhlapuku, jonka asiakas, tilaisuus, malli ja toteutustapa ovat vapaat. Kangaskapina tarjoaa kankaat. Kilpailutyöt julkistetaan helmikuun toisella viikolla. Sen jälkeen yleisö saa äänestää suosikkiaan.

Muut kilpailuun osallistuvat blogit kirjoittajineen ovat mielestäni varsin erilaisia kuin minä blogeineni, joten sanoisin että kisasta on tulossa varsin jännittävä. En ole koskaan osallistunut mihinkään vastaavaan, joten siinäkin mielessä tämä on omasta puolestani hirmuisen jännää. Kankaat saapuivat eilen joten game is on! Muut osallistujat löydät Kangaskapinan FB-sivuilta.

inenglish

Dear peeps, exciting times are at hand. I am taking part on a competition. Finnish online fabric shop Kangaskapina is organizing frock competition. There are seven bloggers taking part on the competition. Challenge is to sew a frock. Customer, occasion and style is free. Kangaskapina hands out the fabrics for it. Frocks are revealed on the second week in February. After that audience can vote their favourites.

In my opinion, other bloggers on the competition are very different to me and my blog, so I would say this is going to be quite exciting. I have never joined in anything like this before, so it is exciting to me that way too. Fabrics arrived yesterday, so game is on! You can find other competitors on Kangaskapina FB-page.

frockcompetition

9 Comments

 1. Ti says:

  Seuraan mielenkiinnolla kisaa, onnea ja tekemisen iloa!

  1. Rhia says:

   Ti – Kiitos! Mun ajatuksena oli että pääsisin tällä viikolla jo leikkaamaan kankaat, mutta muut aikataulut menivät nyt sen verran plörinäksi että aloitus jää ensiviikolle. Sitten pitääkin jo vähän kiirettä sillä puvun pitää olla valmis 8.2.

 2. Ti says:

  Paras tulos tulee pienessä paineessa, kun deadline hengittää niskaan. Liian löysä aikataulu syö luovuutta -vai miten se on? Jännittävää varmasti tehdä, kun ei ole tarkkaa tietoa välttämättä siitä mitä muut osallistujat tekevät. Olet valinnut hyvät materiaalit ja värit, niin uskon, että lopputulos on todella hieno. :)

 3. Hehkuvainen says:

  Oh, onpa jännää! Aika tiukalta kuulostaa aikataulu, mutta eiköhän lopputulos ole silti hieno. :)

 4. Toivon sulle menestystä kisaan!

  1. Rhia says:

   Ti – No se on kyllä totta, mutta jos ei jää aikaa tehdä pukua ollenkaan niin sekään ei ole hyvä. Mä kun en stressin minimoimiseksi tee kotona oikeestaan enää mitään ompeluhommia vaan ainoastaan työhuoneella missä mun työvälineet on enkä jaksa istua siellä yötämyöden :D Siksi pitää työpäivästä varata aina vähän näille ei-työ-asioille eikä se onnistu jos aikataulu on liian tiukka. Mutta saapa nähdä, malli on vielä vähän hakusessa ;)

   Hehkuvainen – No on todella jännää. On tässä onneksi vielä aikaa enkä ajatellut olla liian kunnianhimoinen tämän suhteen. KIS-menetelmällä mennään ;)

   Metsäntyttö – Kiitos! Jonkinlaista väliraporttiakin on tulossa.

 5. Rosy says:

  Wow! I´m looking fowar for your creation, dear Lady.

 6. Rosy says:

  I´m looking foward, sorry for the mistake. My fingers go faster than my brain, hehe

  1. Rhia says:

   Rosy – don’t worry about the mistakes :D I will keep you updated on the progress.

Comments are closed.