Lainahepeniä

on


Pikkuhiljaa alkaa palautumaan raskaasta viikonlopusta. Väsytti niin pirusti mutta hauskaa oli. Osuuskuntamme oli mukana Naisday-tapahtumassa neljän hengen voimin. Perjantai-iltapäivä meni messuosastoa rakentaessa. Uskomatonta miten sellainen pieni kolmen neliön koppero voi vetää tavaraa uumeniinsa. Osaltollamme oli myynnissä kierrätysmateriaalista valmistettuja koruja ja koristeita, virkattuja rannekkeita, hius/rannekukkia, villaviittoja ja lauk
kuja. Yksi jäsenistämme on hattuterapeutti ja hän sovitutti Naisday-kävijöillä vintage-hattuja. Halutessaan itsensä sai kuvauttaa suosikkihatun kera. Seinällä valokuva-esimerkkejä miten hatulla helposti saa vaihdettua tyyliä. Lisää tietoa yrityksestämme löydät täältä.

Hattuterapeuttimme Hanna keräilee vanhoja hattuja, laukkuja, kenkiä ja vaatteita. Olimme kaikki pukeutuneet teeman mukaisesti häneltä lainattuihin vintage-varusteisiin. Päältämme löytyivät asut 20-, 50-, 60- ja 70-luvuilta. Itse olin sonnustautunut 50-luvun tyyliseen ruskeaan pukuun. Päässä tyyliin sopiva hattu ja hattuun sopiva nattura-kampaus. Pään etupuolella tietenkin aiheenmukainen meikki.

Puku – 50-luku / Dress – 50’s

Hattu – 40-luku / Hat – 40’s
Viitta – omaa tuotantoa MYYTÄVÄNÄ! / Cape – own production FOR SALE!
Kengät – Englannista / Shoes – from England

Rannekukka – omaa tuotantoa MYYNNISSÄ!
Laukku – omaa tuotantoa MYYNNISSÄ!
Laukku on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista

Handbag – own production FOR SALE!
Wristflower – own production FOR SALE!
Bag is partially made from recycled materials

Jos kävit Naisday-tapahtumassa, kerro tunnelmiasi ja ajatuksiasi tapahtumasta ja mitä mieltä olet osastostamme? Kaikenlainen kritiikki on tervetullutta!

ENGLISH SUMMARY
Weekend was hard and exhausting but bit by bit I’m recovering from it. It was fun though. Our co-operative was in Naisday-fair with four ladies. Friday afternoon we build our section in the fair. Amazing how much stuff only 3 squaremeters can take. We were selling jewelry and decorations made of recycled material, crocheted cuffs, wool capes, hair flowers and handbags. We also had hat therapist who made people try on vintage hats. You could also have your photo taken with your favourite hat. On the wall we had examples how different you look with different hat. More information about our company you can find here.

Our hat therapist Hanna collects vintage hats, bags, shoes and outfits. We were wearing dresses from 20’s, 50’s, 60’s and 70’s, all borrowed from her. I was wearing lovely brown 50’s dress with matching hat and hairdo. And of course 50’s makeup aswell.

What do you think about our fair display and idea?

2 Comments

  1. tiiti says:

    hitto, mää on missannut tuommoisen häppeningin kokonaan, eli palautetteena sanoisin, lisää mainostusta :D

  2. Rhia says:

    tiiti: no sitä samaa ihmetteli isäntä että kuin sitä ei mainostettu ollenkaan? En tiedä oliko Aamulehdessä mainos mutta ilmaisjakelun mukana tuli sellanen mainoslehti, mutta se ei kyllä hirveän houkutteleva ollut ulkoasultaan että on voinut hukkua sen normaalihutun sekaan … Ja nettisivutkin on aika kökköset.

Comments are closed.