19/12 Päivä kuvina / Day in photos

En ole ainakaan vuoteen tehnyt “päivä kuvina”-tyyppistä postausta, joten sellainen nyt Joulukalenteriin pullahtaa luukusta 19. Ja vähältä piti että tämäkin jäi tekemättä koska jossain vaiheessa unohdin ottaa kuvia. Myönnän, eihän tää kovin häävi ole, mutta ompahan ny jottain. Lupaan tehdä vähän paremman lähiaikoina.

Joulun aakkosissa tulin maininneeksi englantilaisen pantomiimin. Kävimme eilen katsomassa Hanhiemo-pantomiimin joka on erittäin perinteinen panto. Sen oli toteuttanut Tampereen Suomi-Britannia-seuran harrastajaporukka. Harrastelijamaisuus toki näkyi, ja minusta se saakin tällaisissa jutuissa näkyä. Ilta oli oikein hauska ja muutamia erittäin hyviä näyttelijäsuorituksia nähtiin. Suosittelen lämpimästi. Panto on täysin erilainen teatterikokemus ja siellä on vielä kolme näytöstä on jäljellä. Englantia pitää kuitenkin osata, jotta pysyy juonessa mukana sillä näytelmä esitetään kokonaan englanniksi. Ja sitten se eilinen päivä Evil Dressmakerin elämässä, olkaa niin hyvät.

inenglish

I haven’t done “my day in photos”-post atleast for a year, so here is one in the 19th door of the Christmas Calendar. This post almost didn’t happen, because at one point I forgot to take photos. I admit, it’s not particularly  peachy, but atleast it’s something. I promise to make a bit better one soonish.

In the Christmas Alphabet I mentioned English pantomime. Yesterday we went to see Mother Goose panto. It was made by Finnish-British in Tampere association. It showed that they were amateurs, but in these kind of productions it is not a bad thing. It was very funny evening and there were couple really good characters on the stage. I highly recommend, it is completely different theater-experience. There are three more shows left. You have be able to follow English dialog though. And now one day in Evil Dressmaker’s life, sil vous plait.

dayindec1

8.00 
Aamukahvi ja nettisurffaus /
Morning coffee and online surfing

dayindec2

9.00
Meikit pärstään /
Doing makeup

dayindec3

10.00
Varaamassa musiikkihuonetta kirjastossa /
Making music room reservation in library

dayindec4

11.00
Vetoketjutaskujen ompelua töissä /
Sewing zip pockets at work

dayindec5

12.00
Tonnikalasalaatti lounaaksi /
Tuna salad for lunch

dayindec6

13.00
Talvisaappaiden nouto suutarista /
Picking up winter boots from cobblers

dayindec7

14.00
Asiakkaan lyhennettyjen housujen nouto /
Customer picking up his fixed jeans

dayindec8

17.00
Mallitilkun neulontaa neuletapaamisessa /
Knitting a sampler in knitters meeting

dayindec9

19.00
Mother Goose-pantomiimi alkaa /
Mother Goose panto about to start

dayindec10

21.30
Ja sitten kotiin hauskan illan jälkeen /
And then heading home after fun evening

2 Comments

  1. Yhteen päivään voi mahtua monenmoista:)

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Niin voi, päivä oli sillä tavalla tarkoituksellisesti tähän valittu ;)

Comments are closed.