8/12 Blogiparannuksia / Blog upgrades

Joulukalenterin kahdeksannessa luukussa on parannuksia. Olette ehkä jo huomanneetkin että ylävalikkoon on ilmestynyt yksi uusi kategoria: tutoriaalit. Olen yrittänyt parantaa blogin käyttömukavuutta niin että ylävalikoista vintagen alta löytyy nyt suoria linkkejä vintage-teemaisiin postauksiin. Samoin tutoriaali-valikon alta löytyy suorat linkit tutoriaaleihin. Kussakin osiossa linkit on jaoteltu aihepiirin mukaan. Viemällä hiiren kuvaikonin päälle, ilmestyy näkyviin leijuva otsikko, joka kertoo mistä postauksessa on kyse. Itse postauksiin pääsee klikkaamalla kuvaa. Lisään uudet postaukset hakemistoon sitä mukaan kun niitä tulee. Tämän lisäksi ne löytyvät toki tuttuun tapaan myös arkistosta ja tagien alta. Linkeistä löytyvät nopeasti nyt kaikki kategorioihin sopivat postaukset vuoden 2012 alkuun asti. Mikäli katson tarpeelliseksi, saatan lisätä linkkeihin myöhemmin vielä vanhempiakin postauksia, en ole päättänyt vielä.

Palautetta tästä muutoksesta otetaan mielellään vastaan!

inenglish

Eight Christmas Calendar door brings you some upgrades. Perhaps you have already noticed that the upper banner’s got new category: tutorials. I have tried to upgrade the user interface in the blog by adding direct links to my posts. You can find vintage themed posts under Vintage-bar and of course tutorials under the Tutorials-bar. In either category the links are devided by theme. By hovering the mouse pointer over each picture icon, you can see the floating headline, which tells you what the post is about. You can get to the actual post by clicking the picture. I will be adding new posts into this index when ever I post anything under those categories. In addition all the posts will be available in Archive and under tags, as before. Under these two new bars, you can now find all the suitable post all the way back to the beginning of year 2012. If I see fit, I might add later some older posts too, but I haven’t decided yet.

Feedback of this change is happily accepted!

blogupgrade1

Uudet valikot / New bars

blogupgrade2

Suorat linkit löytyvät klikkaamalla kuvia. /
You can find direct links by clicking the photos.

blogupgrade3

2 Comments

  1. Ihanaa kun olet taas päässyt laittamaan näitä juttuja! Nämä muutokset on tosi hyvät. Pääsee heti näkemään mistä jutussa on kyse. Tutoriaaleista katsoin tuon pitsiupotukset ja vielä jäi kiinnostavia juttuja katsottavaksi. Samoin vintagepuolella.

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Joo, nuo kaksi kalenteripostaustahan mulla oli ajastettuna jo ennenkuin blogi kaatui. Olen itse kokenut että tämän käyttämäni blogipohjan arkisto on jotenkin hankala käyttää vaikka muuten pidänkin tästä pohjasta paljon ja tageista etsiessäkin on hankala löytää jotain tiettyä postausta, mutta noista Tutoriaali ja Vintage-sivuista pääsee suoraan postauksiin. Joskus nimittäin itsekin viittaan uusissa postauksissa vanhempiin postauksiin tai muusta syystä etsin jotain tiettyä vanhemmista postauksista niin tuo kyllä helpottaa.

Comments are closed.