Laukun ompelu – ohje

on


Tulin luvanneeksi Mao Maolle laukun ompeluohjeet. Koska työvaiheita on monta olisi valokuvista muodostunut hurjan pitkä ohjeistus. Siksi päätinkin kokeilla videomuotoista ompeluohjetta. Näinkin siitä tuli jo ihan riittävän pitkä (ja omasta mielestä hirmu tylsä) kokonaisuus. Samalla tulee tässä toteutettua Ellenin ääninäytehaaste. Mä vannon ja vakuutan että mulla ei oikeasti ole noin sihisevä ässä, jotenkin vaan tolla kameran huonolla mikillä siitä tuli tommonen sössö. Ottaa omaan korvaan mutta ehkä ei niinkään muiden =) “Hei, mä olen Rhia ja mä lessspaan”.

Koska videoista tuli niin hämmentävän pitkiä pistin ohjeen kahteen osaan. Katsokaa ja hämmästykää =P Luultavasti unohdin ohjeista jotakin tärkeää kuin esim. sen että satiininauhan reunojen polttaminen toimii vain tekokuituisessa nauhassa (polyesteri). Viskoosinauha ja puuvillanauha eivät sula vaan syttyvät palamaan. Jos ohje ei vastaa johonkin ongelmaanne niin pistäkää kommenttiboksiin viestiä ja yritän vastata parhaani mukaan.

ENGLISH SUMMARY
By request I made tutorial for sewing a handbag. Unfortunately I made it all in finnish without really thinking how am I going to translate it. It was too much effort to repeat it all in english so for now you have to do without. So sorry about that. If I get enough time from work I might make english subtitles for it later =) but that is left to be seen if I ever get enough energy. Feel free to ask questions about sewing a bag and I try to answer as good as I can.

***EDIT – Olin jo ihan unohtanut että sain Prettyplushilta tämmöisen kivan =) Oon jo kerran pistäny samanlaisen eteenpäin niin nyt olen tylsä laiskuri ja passaan. Kiitos kaunis Prettyplushille !! ***

2 Comments

  1. Hattara says:

    Kiitos ohjeesta!
    Nyt voin päivittää itselleni kesäkassin. Ei muuta kun kangaskasojen kimppuun.

  2. Rhia says:

    Hattara: Ole hyvä =) tämmösessä ohjeessa kivointa on että sen voi tehdä mistä hyvänsä kankaasta ja koristella ihan just niinkuin ite tykkää!

Comments are closed.