Kumma kissa / Weird cat

Tiedättekös, meillä on aika outo katti. Lukuisten omituisten päivittäisten rituaaliensa lisäksi se on alkanut tehdä seuraavaa. Päivisin kun minä en ole kotosalla se kiertää isäntää ja maukuu. Hetken perästä Taku lähtee kohti kylppäriä, mutta pysähtyy vähän matkan päähän katsoakseen isäntää ja maukuu. Sitten kun on varmistettu että isäntä on lähtenyt seuraamaan, kävellään yhdessä sinne minne kissi tahtoo, saunaan. Saunassa isäntä istuu lauteille ja kissi kiertää, kaartaa ja asettuu sitten istumaan lauteelle isännän viereen. Sitten isännän pitää rapsuttaa ja silittää hetken aikaa. Lemmikkien kanssa elämä ei kyllä käy tylsäksi.

inenglish

You know, we got rather weird cat. In addition to her daily odd rituals, Taku has started to do this: during the daytime when I’m not around, she wanders around hubby and meows. After a while, she heads towards the bathroom, but stops nearby to look at hubby and meows again. Then when hubby starts to follow her they go together where she leads, to the sauna. Hubby has to sit on the bench and kitty circles around until she settles on the bench next to hubby. Then he has to scratch and fuss her awhile. Life never gets boring with pets.

Taku2

Ladattiin puhelimeen kissojen aktivointiin tarkoitettu apps. 
Näin paljon se Takua kiinnosti. /
We downloaded apps to the phone, meant for activating cats.
This is how much Taku was interested in it.

Taku3

Ja näin paljon. / And this much.

Taku1

Takun lempiasento, vatsa taivasta kohti ja takajalat suorana. Ehkä
se treenaa emäntänsä tapaan balettia.  Vieressä yksi lempileluista,
jätesäkkiin kääritty pahvilaatikko. /

Taku’s favourite position, belly up to the skies and straight back legs. Perhaps
she’s also training ballet, like her mummy does.  One of her favourite toys
next to her, box wrapped in rubbish bag.

4 Comments

 1. biloba says:

  Hetkinen, mun 5-vuotias kissa tekee ihan samaa, paitsi että kohde on makuuhuoneen sänky. Erityisesti, jos ollaan oltu ulkoilemassa ja on vähän vilu, niin odottaa, että laitan oven kiinni, otan takin pois ja sitten strateginen pysähdys makuuhuoneen ovella, seuraako ihminen varmasti perässä, sitten rapsutellaan aikamme ja joko kissa kyllästyy tai ehdotan tietokoneelle siirtymissä, jonne juostaan kilpaa. Kissat ovat aika taitavia opettamaan palveluskuntaa?

  1. Rhia says:

   biloba – Sanoisin että kissat on taitavampia kouluttamaan orjia kuin me orjat niitä ;) tuo meidän katti on niin outo välillä että isäntä on vakuuttunut ettei se ole kissa ensinkään.

 2. No on hauskat mieltymykset. Kyllä tuollaista mielikseen silitteeleekin, turkki on niin pehmoisen näköinen ja kissa muutenkin suloinen. Meillä ei nyt ole kissaa eikä koiraa, mutta joskus kauan sitten niihinkin tuli tutustuttua.

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Taku on kyllä varsin pehmoinen rapsuteltavaksi. Ja mieltymykset ovat omaa luokkaansa ;)

Comments are closed.