Kaikki kultaa mikä kiiltää

Vaikea määritellä mistä se oikeastaan alkoi. En ole ennen pitänyt kullasta. Korumateriaalina saatika värinä. Se vaan ei mielestäni ole sopinut ihoni sävyyn ja on saanut minut tuntemaan oloni epämiellyttäväksi. Ajattelin kuitenkin kokeilla ihan vain vähän. Menikin parisen vuotta että kaapissani ei ollut muuta kultaa kuin eräät vintage-kengät. Mutta sitten sen repsahti. Ostin kultaisen iltalaukun. Ja toisenkin. Ja ennenkuin huomasinkaan olin askartelemassa-paskartelemassa kultaista hiusrusettia. Lopullinen ratkeaminen sattui eräänä iltana kannettavan ääressä. Näin ne eräässä nettikaupassa. Käteni ei enää totellut järjen ääntä vaan klikkasi ostoskoria. Oikeasti en edes tiedä mitä näillä tekisin. Mutta addikti ei tarvitse järjellistä selitystä addiktiolleen. Niin. Taidan olla kulta-addikti.

IN ENGLISH
It is difficult to say what exactly started it. I never liked gold. As jewelry nor colour. It just didn’t suit my skin tone and made me feel uncomfortable. But I thought I could try just a little. And couple years went by so that I only had one pair of golden sling back shoes in my closet. But then I slipped. I bought one golden evening bag. And another one. And before I knew I was making a golden hairbow. Final straw was one night when I was sitting by the laptop. I saw them in one online shop. My hand didn’t follow the voice of reason anymore but clicked. Actually I don’t even know what to do with these. But addict doesnt need sensible explanation to her addiction. Yes. I think I’m a gold addict.

4 Comments

 1. Hanna says:

  OMG. I-H-A-N-A-T.

  1. Rhia says:

   Hanna – :D niinpä… korkoa on huimat 11 cm eikä päkiän alla ole yhtään platoa… Nyt tässä yritän miettiä että koska uskaltaisin kävellä noilla. Päkiätyynyt pitänee ensin hankkia ettei jalat mee rikki.

  1. Rhia says:

   prefecta – niin on :D huikean korkeat!

Comments are closed.