Likilaskuinen bileilta Parikoita paremmissa kengissä

on


Isäntä oli eilen työpaikan illanvietossa katsomassa Faktaa Hommaa uudessa entistä ehommassa Palatsissa joka on nykyään Musiikkiteatteri Palatsi. Paikan 20-lukulainen glamour on onnistuttu herättämään taas henkiin. Joskin isännän mielestä paikan musta-kulta-punainen väritys teki hieman pornahtavaa fiilinkiä. Harmittaa että aveceja ei ollut kutsuttu. Riitta Havukaisen ja Eija Vilppaan pikkutuhma huumori kun on aina vedonnut meikäläisen aivojen juntti-lohkoon. Maalta kun olen kotoisin. Ravintolan hulppeat puitteet olivat isännän makuun vähän liikaa, mutta ilta oli kuulemma hauska ja ruoka loistavaa. Katkarapucocktail ja ankanrinta tekivät tehtävänsä makunystyröitä hivellen.

Tarkoitus oli että liittyisin isännän ja kumppanien seuraan myöhemmin illalla jossakin epäilemättä meluisessa baarissa. Suunnitelma toimi siihen saakka kun onnistuin saamaan illan asun päälle. Siinä vaiheessa kun piti alkaa väsäämään virallista bilepakkelia iski migreeni ja jouduin peruuttamaan oman osuuteni illasta ja kömpimään petin pohjalle. Kerkesin kuitenkin hätäisesti ennen sammumista napata kuvan asusta joka ei koskaan päässyt tositoimiin.

Toppi – itsetehty / Top – selfmade
Hame – Fida Outlet / Pleated skirt – fleamarket
Kengät – kotimaista vintagea, LAINASSA!!!! /
Shoes – vintage, BORROWED!!!

Rannekoru – jostain / Bracelet – from somewhere

Ilta niinsanotusti lässähti kuin likilaskuinen kohokas. Mutta ei hätää, ehkä kyseinen asu pääsee joskus toiste käyttöön. Tuo villasekoitteinen toppihan on yksi jumitusvaatteistani ja sitä on nähty useampaankin kertaan erinäisissä tilaisuuksissa. Olisikohan aika jo tehdä uusi jumitus-toppi? Olisi! Kengät ovat siis lainassa kaverilta. Mitähän joutuisin niistä pulittamaan jos haluaisin ne itselleni ostaa?

ENGLISH SUMMARY
Bf was spending evening with his work buddies. I was supposed to join them sometime during the evening but just when I managed to get my party clothes on and was starting to do my makeup I got headache. So I had to cancel my participation and crawl to bed. But just before that I managed to take picture of my outfit of the evening. Even though evening turned out to be like souffle gone wrong I hope that outfit will get it’s chance some other night. That woolmix top is one of my favourite and has seen several different occasions already. Should I make another favourite top? I think I should. Better-than-MinnaParikka-shoes are borrowed from friend. I wonder what would I have to pay to get them for my own.

Onko sinulla kavereita joiden vaatteita tai asusteita haluaisit omaksesi? Tunnustakaa kateutenne reilusti ja kertokaa minkä kaverinne asun tai esineen haluaisit saada!

Do you have friends who’s clothes or accessories you would like to have? Confess your jealousy fair and square and tell what outfit or item you’d like to get!