Musta ja beige

Kuten jo aiemmin tuli mainostettua, viime perjantaina olimme isännän kanssa Burlesque Coctail vol 2:ssa. Teen illasta oman postauksensa myöhemmin mutta haluan ensin esitellä asuni. Ennen lähtöä ei ollut aikaa ottaa asukuvia joten nämä on otettu siinä kolmen aikoihin yöllä kun saavuimme kotiin jättikokoisten makkararanskalaisten kanssa. Melkein pyysin isäntää ikuistamaan tilanteen kun löhöän sohvalla ähkytäynnä puoliksi syöty makkararanskis-annos sylissä. Sitä ei ihan jokapäivä pääse todistamaan että Evil Dressmaker syö roskaruokaa juhlatamineet päällä. Meikkikään ei tässä vaiheessa ole enää ihan priimakunnossa, mutta who cares. Kuvan otosta vartin päästä se oli jo pesty pois jokatapauksessa.

IN ENGLISH
Like I mentioned earlier, last friday me and boyfriend went to see Burlesque Coctail vol 2. I’m going to make a proper post about the evening itself, but first my outfit for the evening. There wasn’t any time to take photos before going so these photos have been taken around three o’clock at night when we came home with giant sausage & chips. I almost asked boyfriend to take a photo of me when I’m lying on the sofa, stuffed with food, half eaten sausage & chips portion on my lap. It’s not something you see every day, Evil Dressmaker eating junk food in her party clothes. My make up wasn’t at pristine condition either, but who cares. Fifteen minutes after the photos it was already washed away.


Mekko – H&M
Musta alushame – vintage, mummun jäämistöt
Kaulakorut – sekalaisia kirppislöytöjä
Vaalea höyhenpanta – Bethany Lorelle, Etsy
Musta perhoskoriste – itsetehty
Smokkirusetti – kirppis
Käsilaukku – vintage, 20-30-luku
Sudenkorento-korkkarit – Citymarket
Marabou – viitta – Morsiusgalleria

Dress – H&M
Black underskirt – vintage, granny’s
Necklaces – thrifted
Feather hairband – Bethany Lorelle, Etsy
Black hair decoration – selfmade
Bowtie – thirfted
Purse – vintage, 20-30’s
Heels – local supermarket
Marabou feather cape – local bridal shop

5 Comments

 1. Sanski says:

  Sä oot aina niin kauheen söpö ^^

  1. Rhia says:

   Sanski – aijaa :D kiitos!

 2. Majayna says:

  Kamala ku mulla on menny ihan ohi että tää sun osoite on muuttunu! Mietin pari päivää sitte että miten sulta ei oo tullu muka postauksia ties kuin pitkään aikaan, ja nyt löysin tänne vasta. Onneksi löysin, oli jo ikävä sun ihastuttavia asuja ja kaikkea :D Tuo H&M:n mekko on tosi nätti, ostaisin itekin jos mulle sopis tuo väri. Tosin niitähän oli mustinakin…

  1. Rhia says:

   Trekkie – kiitos kaunis :D

   Majayna – Ei se mitään, semmosta sattuu :D Kokonaisia blogeja on lakannut olemasta ilman että olen huomannut mitään. Joskus kun ei ehdi hetkeen aikaan lukea jotain blogia ei välttämättä huomaakaan että postauksia ei ole tullut ja sitten se unohtuu ja yhtäkkiä kun muistaa niin koko blogi onkin poistunut virtuaaliseen taivaaseen. Mutta kiva että löysit nyt tänne uuteenkin. Niin, taisihan tuota mekkoa olla myös mustana. Itse halusin vähän vaaleampaa väriä vaatekaappiin niin siksi tuo vaalea persikka löysi tiensä mun luo.

Comments are closed.