Share in style: Skirt or trousers

Tulin vaan sanomaan hei. Hei! En siis ole hävinnyt minnekään, mutta päivät tuntuvat vierivän niin reipasta vauhtia että ei tahdo perässä pysyä. Työkeikkoja tuntuu pukkaavan, syksyn balettitunnit alkoivat, paperihommia pitäisi vähän tehdä (inhoan paperihommia) ja Evil Dressmaker-syysmallistoakin pitäisi ehtiä tekemään. (Ja noita kaverilta saatuja omenoita tuntuu riittävän kuorittavaksi niin paljon että omenaa alkaa tulemaan jo korvista.) Yhtä lyhytelokuvaakin kävin tässä tekemässä viikonloppuna. Siksi nämä asukuvatkin ovat tällä kertaa tällaisia on-the-go-mallisia. Koitan saada Pärnu-postauksen valmiiksi tällä viikolla.

Osallistun tällä postauksella Share in style: hame tai housut-haasteeseen. Housuja päälläni ei nykyään useinkaan näy joten hame oli aika selvä valinta. Käykää kurkkaamassa muut osallistujat Mis Papelicos-blogissa.

inenglish

I just came to say hi. Hi! I haven’t disappeared anywhere, but days seem to roll past so fast I can barely stay onboard. Gigs here and there, ballet lessons for the Autumn started, paper work to be done (I hate paperwork) and Evil Dressmaker Autumn collection should be made too. (And the apples I got from a friend seem to come out of my ears soon, so much peeling to do.) I was also joining in the making of one short film during the weekend. And that’s the reason why these outfit photos are also sort of on-the-go-type. I try to get my Pärnu-post finished this week.

With this post I’m joining in the Share instyle: skirt or trousers challenge. It’s quite rare nowadays to see me wear trousers, so skirt was rather obvious choise. Check out other outfits from Mis Papelicos.

sharinstyleskirt1

Tämän hetken suosikkikenkäni. Kaksiväriseksi maalaamani nupukkikengät. /
My current shoe favourites. Two-toned shoes I painted myself. 

sharinstyleskirt2

Ja sama hame neulepuseron kanssa. Koska lämpimiä syyspäiviä tuntuu riittävän,
olen ottanut tästä nyt kaikki irti kun se vihdoin on valmis. /
And same skirt with my new knit top. Because there seem to be plenty of warm
Autumn days, I have been utilizing it as much as I can, now when it’s finally finished.

3 Comments

 1. So good to have you in your gorgeous attire.
  Thank you sooooooooooo much for being part of the Share-in-Style family.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 2. Hehkuvainen says:

  Hei :). Elämä häiritsee välillä bloggaamista, olen huomannut ;). Kaunis asukokonaisuus, näyttää mahdollistavan myös reippailun eli sopii kiireiselle ladylle!

  1. Rhia says:

   Mis Papelicos – Thank you sweetie! And again, my pleasure ;)

   Hehkuvainen – Joo näin tekee :D On ollut taas semmoista matalalentoa että hädin tuskin on ehtinyt kotona käydä matkalaukkuja pakkaamassa ja kamoja vaihtamassa. Että todella on tässä reippailtu ees ja taas.

Comments are closed.